eta_website_metavers_bluelight-summer_cover-desk 1440x500

ET TRYGT STED, EN NY OPPLEVELSE Oppdag Avèneland, vår splitter nye spillverden på Roblox

EN HELT UNIK OPPLEVELSE

Hva er Avèneland? 

Avène termalkildevann etablerer seg i metaverset for å tilby deg en unik pedagogisk opplevelse hvor du kan lære å forstå huden din mens du har det gøy! 
Det vil si at Avèneland er: 

  • En ny spillverden i metaverset tilgjengelig på Roblox-plattformen hvor du kan ha det gøy og oppdage huden og hvordan den fungerer.
  • Et sted å utfordre venner der du kan vinne premier! 
  • Et trygt sted å snakke fritt og trygt om hudproblemene dine, bedre forstå hvordan huden fungerer og lære hvordan du tar vare på den.
  • En medrivende opplevelse i den naturlige verdenen til Avène termalkildevann, hvor trær, fjell og fossefall forvandles til en utrolig lekeplass for utforskning.

 KOM INN I AVÈNELAND

av_solaire_bleu_lisa_rose_2409-1x1

VÅRT MÅL: BEVISSTGJØRING RUNDT SOLBESKYTTELSE

Vi har alltid vært opptatt av solbeskyttelse.

For oss er læring gjennom moro det beste våpenet for forebygging fra tidlig alder av. Yngre generasjoner er veldig klar over farene ved UVA/B-stråler, noen ganger enda mer enn de voksne. 

I motsetning til hva mange tror, kommer blått lys ikke bare fra skjermer. Faktisk kommer det hovedsakelig fra solen! Dens stråling bidrar til prematur aldring av huden på samme måte som UVA/B-stråler gjør. Det er bevist at 25 % av celleskader er forårsaket av blått lys. For å opprettholde en sunn hud hele livet, er det derfor viktig å beskytte deg med riktig solbeskyttelse som skjermer mot dette blå lyset. 
 

Finn ut mer

Tilbake til toppen