HVILKEN SMINKE-FJERNER BØR DU VELGE?

Innhold

HVILKEN SMINKE-FJERNER BØR DU VELGE?

Vi kan ikke si det nok: sminkefjerning er det viktigste trinnet i skjønnhetsrutinen din, den du ikke bør hoppe over under noen omstendigheter. Men du trenger fortsatt de riktige produktene for å fjerne sminken og rense skikkelig. De bør velges i henhold til din hudtype og behov.

av_acne_composition_produit_1x1 472x472

Hvilket produkt bør jeg bruke for å fjerne sminken min?

Det er en million måter og metoder for å fjerne sminke i dag: micellært vann, rensegelé, gelé, melk, renseolje, renseskum, skylleprodukter, ikke-skyll-produkter, for morgenen eller kvelden... To elementer bør styre valget ditt: din hudtype og dine preferanser og vaner.

Velger en sminkefjerner tilpasset min hudtype.

En sminkefjerner er som en dagkrem: den må tilpasses din hudtype for å bevare balansen og forhindre aldring av huden. 
For kombinert til fet hud eller i tilfelle av hormonell akne, velg ikke-komedogene produkter for ikke å forverre tilstanden. Rensegelé eller renseskum er gode alternativ. 
Jo tørrere huden er, desto mer trenger den mykhet og lipider for å gi den næring. Unngå produkter som må skylles for å unngå å skade huden med hardt vann. Sminkefjerningsvæsker eller skyllefrie rensemelker er ideelle for dem. 

av_acne_adolescent_nettoyer_visage_1x1 472X472
av_acne_femme_detendu_1x1 472X472

Fjern sminken i henhold til tiden på dagen.

Kvinner som har det travelt, for eksempel, vil sannsynligvis foretrekke et skyllefritt produkt som et micellært vann eller rensemiddel, som påføres med en bomullsdott (holdes mellom lengdene på fingrene for skånsomhet), eller en skyllefri rensevæske som påføres direkte med fingertuppene for maksimal effektivitet. I dusjen sparer en rensegelé eller skumrens også tid og kan enkelt integreres i din morgen- eller kveldsrenserutine.

Velg en sminkefjerner i henhold til dine preferanser.

Smaken din har selvsagt også noe å si: påføringsmetoden, konsistensen til produktet, duften... målet er å forvandle dette obligatoriske trinnet til et behagelig øyeblikk for pleie for deg og huden din. Gitt det enorme utvalget av produkter, er du bortskjemt med valg: vannaktig, kremaktig, skummende, flytende, lettere eller tyngre, friskhetsgrad... Alle disse elementene spiller inn i ditt valg og er helt opp til deg. Ett råd: skjem deg selv bort!

 

av_maquillage_mains_demaquillant_1x1 472X472

VENNLIGE (OG EKSPERT-) RÅD

Huden din endrer seg, det samme bør sminkefjerningsmetoden din!

Med alderen blir huden stadig mer tørr og mister elastisitet. For kveldsfjerning av sminke, velg en melkerens tilpasset din hudtype, som påføres med fingertuppene. Et lite tips når det fortsatt er produkt som skal fjernes: Fukt en klut med termisk kildevann for å forsiktig fjerne den.

Oppdag tipsene våre for sminkefjerning

Å velge riktig sminkefjerner

Micellært vann eller melk: å velge riktig sminkefjerner

Micellært vann

Dette er komfortalternativet: det renser huden skånsomt, etterlater den frisk og ren, og passer for alle hudtyper. For å bruke den, bruk den på en bomullspute; plasser bomullsputen mellom lengdene på fingrene og ikke fingertuppene for å redusere trykket på huden, og ikke nøl med å fjerne overflødig produkt med termisk kildevann. 

Milk Cleanser

Med sin rike og kremete tekstur er det en skånsom metode for tørr eller dehydrert hud, for å fylle opp huden samtidig som den renses. Den påføres en bomullspute (holdes mellom fingertuppene), og overflødig produkt kan fjernes med en serviett før du avslutter sminkefjerningen med en lotion. 

 

Fra samme produktkategori

VÅRE LØSNINGER FOR FJERNING AV SMINKE

Eau Thermale Avène-produkter designet for å fjerne sminke

Tilbake til toppen