Hvordan sminker du deg når du er 30?

Innhold

Hvordan sminker du deg når du er 30?

Huden din som ung kvinne har endret seg siden tenårene. Det er vanligvis litt tørrere, men kan fortsatt ha fete områder og noen ganger et par kviser. Kort sagt, din komplekse hud har spesifikke behov. Hvordan sminker du deg uten at det blir hodepine av det?

av_acne_adlescente_inspection_peau_1x1 472x472

Kompleks hud i en alder av 30

Hvis huden din er fet på T-sonen (panne, nese, hake) og tørr alle andre steder: huden din er kombinert. Dette er den vanligste hudtypen i 30-årene.
Hvis den er tørt og huden er tynn: de første fine linjene vises i øyekroken, mørke ringer er mer tydelige...
Brune flekker grunnet melasma eller p-pillen kan også etterlate prikker i ansiktet ditt, på pannen, kinnene, nesen og overleppen.
Hos omtrent en fjerdedel av kvinner kan kviser også vedvare eller forekomme under hormonelle svingninger. De oppstår hovedsakelig på haken og kjeven.
Målet ditt: å harmonisere denne komplekse situasjonen gjennom en tilpasset sminkerutine.

Valg av riktig sminkerutine

Hvordan jevne ut hudtonen din?

Etter å ha tilført fuktighet, er huden din smidig og klar for sminke. Påføringen av sminkeproduktene dine blir lettere og vil holde seg mye lenger.

Du trenger litt korrigering

En flytende foundation er perfekt hvis du vil gi huden din glød; den er også ideell for å utjevne små ufullkommenheter som rødhet, lett akne eller porer. Påfør den på hele ansiktet, og dytt forsiktig på med en svamp hvis utvidede porer må "viskes ut", eller glatt ut fra midten til kantene av ansiktet. Bruk deretter en beige concealer for å skjule milde mørke ringer eller for å skjule en liten kvise. I dette tilfellet kan overflødig produkt rundt kvisen fjernes med en bomullspinne.

Du trenger mer korreksjon

Hvis du har mer tydelige mørke ringer eller om du vil skjule melasma, sterkt betente kviser eller aknearr, må du først nøytralisere ufullkommenheten med en korrigerer.
For blå eller lilla mørke ringer, velg en gul korrigeringspinne; for brune ringer, melasma og brune aknearr, velg en korallfarget korrigeringspinne; for røde kviser, velg en grønn korrigeringspinne. Påfør fargen med fingeren eller en fin børste på problemområdet til du oppnår en grå nyanse.
For å jevne ut hudfargen, påfør en kompakt foundationkrem med en svamp. Trykk på områder for å dekke, eller glatt utover for en lett finish.

Finn ut hvordan du jevner ut hudfargen din

av_ couvrance_mosaic powder_social_post_1_hd 472x472

Forbedre hudfarge, lepper og øyne

Huden din er nå jevn. Nå må du sette sminken med et pudder for et langvarig resultat.
Avhengig av dine behov eller ønsker, er det flere alternativ tilgjengelig for deg.
For å sette sminken, velg et gjennomskinnelig mosaikkpudder og påfør det med en børste over hele ansiktet. Bruk børsten bakover og jobb innover fra kantene til midten av ansiktet for å unngå fremheving av hudens tekstur.

Hvis du ønsker å restaurere huden din, velg et sunt glødepudder for å påføre kinnbeina, toppen av pannen og haketuppen.
Hvis du har mørk hud eller ønsker å fremheve en bronset glød på solfylte dager, start med å påføre det gjennomskinnelige mosaikkpudderet med en børste. Form deretter ansiktet ditt med et bronsepudder. Tegn et "3"-tall på hver side av ansiktet, fra pannen til haken og over kinnbenet.
For å fremheve øynene dine, bruk et snev av kajal og maskara. Og for leppene dine, et snev av lip perfector. Ingen farger er forbudt: du kan ha det gøy (og matche dem til klærne dine).

Slik kompletterer du utseendet ditt

 

Jeg har akkurat fylt 30, jeg begynner å få fine linjer rundt øynene og jeg ser at huden min forandrer seg! Jeg opplever at sminken min ikke holder seg så godt som før (hvis jeg ikke bruker et fuktighetsgivende serum).

VENNLIGE (OG EKSPERT-) RÅD 

For at sminken skal holde seg, er det én forutsetning: fukt. Etter å ha fylt 30 år kan det også et serum legges til.

Når du er i trettiårene, er det vanlig å merke visse forandringer i huden i løpet av årstidene: huden blir matt, mister sin utstråling... For å komme gjennom dette, kan du legge til et trinn i fuktighetsrutinen din: et serum. Disse konsentratene med aktive ingredienser er spesielt formulert for å tilpasse seg hudens behov perfekt.
Før dag- eller nattkremen din, ikke nøl med å påføre serumet som passer deg med fingertuppene. Du vil raskt merke forskjellen: Huden din blir klarer og sminken din vil se bedre ut.

Hvordan øke hudens fuktighet

Den riktige måten å påføre sminke på når du er 30

Den riktige måten å påføre sminke på når du er 30

Fra et serum fokusert på hudens behov til et pudder for å sette sminken din, vet du nå alle trinnene for å sminke din tretti-noe år gamle hud. For å få sminken til å vare lenger, spray ansiktet ditt med en fin dis av termisk kildevann. Og aldri glem steget med å fjerne sminken: ellers risikerer du å se visse ufullkommenheter fremhevet og at hudens aldring fremskyndes. Et siste råd: hvis du har sensitiv hud, velg kosmetikk med høy toleranse, parfymefri og uten konserveringsmidler.

Tilbake til toppen