Hvordan sminker du deg når du er 40?

Innhold

Hvordan sminker du deg når du er 40?

I midten av livet har huden en tendens til å endre seg med en mer ujevn og matt hudfarge. Heldigvis, ved å bruke duftfrie produkter med høy toleranse og de riktige fargene, kan en klar, jevn hudfarge oppnås uten problemer.

av_maquillage_femme_40_miroir_1x1 472x472

40 år gammel: starten på hudens modenhet 

Ved 40-årsalderen begynner rynkene fra det siste tiåret å sette seg og hudfargen har ikke lenger like mye utstråling som før. En annen endring er utseendet til mer synlige mørke ringer, ettersom tegn på tretthet vises raskere. Men huden er fortsatt ung og noen få sminketriks er nok for å få en klar hudfarge på lang sikt, forutsatt at en fuktighetsgivende base påføres på forhånd. Ikke nøl med å påføre et serum før fuktighetskremen ved hvert sesongskifte. Dette vil gi deg en bedre glød og sminke blir lettere å påføre.

Hvordan skjule mørke sirkler? 

Mye jobb, søvnløshet eller bare etter en fest? Tretthet merkes og ses når du er over 40. For å eliminere de fargede sirklene under øynene, gir korrigeringspinner en målrettet og diskret påføring. Det eneste som gjenstår er å velge riktig nyanse for å nøytralisere dem. For eksempel vil gul skjule blå eller lilla sirkler hvis du har lys hud, mens korallfarger vil skjule brune sirkler eller melasmamerker, ellers kjent som graviditetsmaske. For å gjøre dette, bruk fingertuppene til å plukke opp en liten mengde produkt fra korrektorpinnen og påfør den ved å duppe den forsiktig på huden. Påføringen av foundation vil jevne ut. 

Hvis dine mørke ringer er mer nedsunkne, velg den beige concealerbørsten. Påfør direkte på det hule området for å fylle ut og lysne huden rundt øynene. 
 
De mørke ringene vil forsvinne og øynene dine vil klare. For å forskjønne dem enda mer, ikke nøl med å bruke et snev av maskara. For å unngå å fremheve mørke sirkler, bruk maskara kun på de øvre vippene. 

Skjul mørke ringer

 

av_maquillage_snapshot_2019_tuto_sensitiveskin_07_3282779058162_1x1 472x472

Gjenopprett en jevn og klar hudfarge

En av grunnene til at huden mister sin utstråling i en alder av 40, er fordi den blir tørrere, med tegn på dehydrering. Og de første rynkene begynner å feste seg permanent. For å bringe utstråling tilbake til huden din, må du spille opp lyset og fukte igjen og igjen.

Gjenopprett hudens utstråling

Hudsminke vil kreve påføring av en flytende foundation-korrektor med pigmenter som reflekterer farge. Målet er å lysne opp og ytterligere redusere forekomsten av små rynker og forstørrede porer. Hvis du påfører foundationen ved å duppe den på med en svamp, vil du øke den utviskende effekten enda mer. Når det gjelder farge, velg en nyanse lysere enn hudtonen din for ikke å gjøre huden mørkere.

Lysne rynker

For å holde rynkene som allerede har satt seg diskrete, er det best å unngå å bruke for mye sminke. Tvert imot, kanskje paradoksalt nok, blir det et spørsmål om å lysne opp dem. Faktisk; lyse farger øker volumet. For å gjøre dette, bruk den beige korrigeringsbørsten, som vil lyse opp og lysne opp skyggefulle områder og rynker. Garantert en jevn effekt!

 

Velg din foundation-nyanse

Kamufler rynker

I førtiårene er mine mørke sirkler og nasolabiale folder dypere. Foundation er ikke nok, så jeg legger til en concealer for å blende dem bedre ut.

Mathilde, 42 år

VENNLIGE (OG EKSPERT-) RÅD 

Et snev av gyllent pudder for å sette hudfargen

For å fullføre sminken er pudder viktig. Men du vil ikke se for sminket ut. Dette er grunnen til at det er best å velge "Brightening Mosaic Powder". Det vil feste grunnlaget ditt og lyse det lett opp. Hvis du ønsker det, kan du også legge til litt pudder for sunn glød eller solmosaikkpudder for å forme ansiktet. Spray deretter en fin tåke av Avène termisk kildevann for å forlenge hverdagssminken din. For å fullføre skjønnhetsrutinen din, bruk et snev av forskjønnende leppepomade etter ønske.

Sminkefjerning: essensielt

Sminkefjerning: essensielt

For å ivareta huden din, for ikke å fremheve aldring og bevare utstrålingen til huden din, er sminkefjerningen fortsatt viktig. Hver kveld, rens huden din forsiktig med en micellær lotion, en melk eller et renseskum, som velges i henhold til din hudtype og dine ønsker.

Fjern sminke
Fra samme produktkategori

Våre sminkeløsninger

Couvrance-produkter designet for å bruke sminke ved 40 år

Avène Termalkildevann

Avène Termalkildevann

Beroliger - Gjenoppretter hudbarrieren

Tilbake til toppen