Hvordan sminker du deg når du er 50?

Innhold

Hvordan sminker du deg når du er 50?

Når du er 50, bruker du ikke sminke på samme måte som du gjorde da du var 30. Ansiktet ditt viser nå visse tegn på aldring og har spesifikke behov. Hvordan reduserer du uttrykkslinjer eller gjenoppretter utstråling til en til tider matt hud? Her er svarene på disse spørsmålene... og mange flere.

av_dermabsolu_recontouring-mask_2_post_3282770145564_hd 472x472

Ved 50 viser tidens tegn

Fra 50-årsalderen og utover begynner aldringstegn å vises. Over tid endres ansiktstrekk, noe som bare er naturlig. Uttrykkslinjene (på pannen, i øyekroken og ved munnen) er der. Huden din er oftere dehydrert, huden din kan bli matt, øynene dine er mer markerte, mørke ringer kan bli dypere... Men dette betyr ikke at du ikke kan gjøre noe. 
Ved å holde det enkelt kan noen få enkle trinn og justeringer av din daglige sminkerutine hjelpe deg med å forbedre hudfargen.

Skjul rynker

Forbered huden din

Før du legger sminke, er det viktig å forberede huden din.

Hydrering: det essensielle trinnet

Huden din er tørrere. Å fukte huden vil bestemme holdbarheten og utstrålingen til sminken din. Fuktighetskremen må selvfølgelig tilpasses din hudtype. Dette er viktig for å mykne opp huden din uten å legge igjen for mye olje. Påfør den på ansikt, hals og mørke ringer hver morgen.

Avslutt med et serum 

For å maksimere fordelene med fuktighetskremen din på dagtid, påfør et serum som er skreddersydd for dine behov rett før. Hvorfor? Å legge til et serum før dagkremen øker utstrålingen i huden, virker plumpende og sminken fester seg bedre til de fine linjene og rynkene.
 

 

Forbedre huden din, det er grunnlaget. Her er nøklene til en perfekt hudfarge ved 50:

Foundation

For små ufullkommenheter, vend til den flytende, korrigerende foundationen. Og for mer alvorlige ufullkommenheter, velg Compact Complexion Cream. Påfør foundationen med små tak i ansiktet, glatt ut fra innsiden til utsiden av ansiktet, uten å glemme halsen, de mørke sirklene og øyelokkene hvis de er brune. Et tips: velg en foundation en nyanse lysere enn hudtonen din. 

Motkjemp mørke ringer og skygger

Den beige concealerbørsten skjuler raskt og enkelt små ufullkommenheter som mørke ringer og skygger ved å gi dem volum. Når du har påført foundationen, påfør den beige concealerbørsten på mørke sirkler og rynker, og trykk deretter for å blende ut området. 

Bekjemp mørke flekker

Hvis du har mørke flekker i ansiktet, på utringningen eller hendene, bruk den korallfargede korreksjonspinnen. Denne nyansen bidrar til å redusere brun misfarging.

Hudfargepudder 

De er avgjørende for å feste sminken og forlenge dens hold. Det gyldne mosaikkpudderet fester lett sminken og gir utstråling til huden; det sunne glødende mosaikkpulveret hjelper til med å gjenopplive hudfargen og solmosaikkpudderet er perfekt for å forsterke det.

Som siste detalj for huden din, påfør det solbrune eller sunt glødende mosaikkpudder på toppen av kinnbenet for en "løftende" effekt. 

Reduser mørke ringer

av_maquillage_femme_50_fond-de-teint_1x1 472x472

Jeg likte aldri mine mørke ringer og rynker. For å redusere dem har den beige concealerbørsten blitt mitt essensielle sminkeverktøy

VENNLIGE (OG EKSPERT-) RÅD 

Godt å vite: lyse nyanser øker volumet mens mørke nyanser reduserer det.

For å jevne ut rynker, mørke ringer og avdekke utstrålingen til skyggefulle områder i ansiktet, bruk en opplysende børste (som Couvrance Beige Concealer Brush) lokalt. Den beige concealerbørsten vil gjøre disse områdene lysere for å gi dem volum. Uunnværlig sminke i 50-årene!
Påfør concealeren med børsten på området som skal korrigeres og trykk på for å blende ut. Og for økt effektivitet, bruk den beige concealerbørsten etter foundationen og la den tørke i noen sekunder før du blender den ut.

Hvordan velge riktig foundation

av_peau-cancer_maquillage_sourcils_trace_1x1 472x472

Fremhev øynene dine

Med tiden har øyelokkene dessverre en tendens til å synke. Øynene dine bør derfor fremheves... men ikke overdrevent. Du bør ikke tynge dem eller fremheve fine linjer med for mye sminke. 
For å fremheve øynene, påfør en brun eller svart blyant eyeliner på det øvre øyelokket nær vippene, og forleng linjen med en fin børste mot den ytre øyekroken. Et lite tips: for å lysne opp øynene dine, påfør den hvite nyansen av Translucent Mosaic Powder under øyenbrynsbenet og legg et snev av det på det øvre øyelokket, over irisen i øyet. 

Når det gjelder maskara, er et lett strøk nok til å subtilt forskjønne øynene.
Til slutt, ikke glem øyenbrynene. Fra 50-årsalderen faller halen av øyenbrynene av, noe som fremhever det slappe øyet. Bruk øyenbrynsblyanten til å streke den øvre delen av øyenbrynene for å forlenge dem. Dette er et trinn du ikke bør hoppe over.

Sminke for hengende øyelokk

De riktige trinnene for å fremheve leppene dine

De riktige trinnene for å fremheve leppene dine

Når vi blir eldre, blir leppene våre tynnere. For å øke volumet, legg til glans på leppene ved å velge forskjønnende balsam fremfor matte leppestifter. De har også fordelen av å være nærende.
Et lite tips: For en fyldig effekt, spill opp kontraster ved å lysne kantene på munnen med den beige concealerbørsten. 

Fra samme produktkategori

Våre sminkeløsninger

Couvrance-produkter designet for å bruke sminke ved 50 år

Avène Termalkildevann

Avène Termalkildevann

Beroliger - Gjenoppretter hudbarrieren

Tilbake til toppen