Hvordan påføre øyesminke?

Innhold

Hvordan påføre øyesminke?

Det sies ofte at øynene er vinduet til sjelen. Og det er sant at de avslører vår personlighet. Så hvordan kan du få øynene dine til å se bedre ut? Hvordan skjule små feil? Hvordan sminke vippene dine? Og ikke glem øyenbrynene... Følg rådene våre... Stol på oss!

Sminke for øyenbrynene: rammen til øynene dine

Noen ganger glemmer vi dem, men øyenbrynene våre spiller en viktig rolle i intensiteten til utseendet vårt. De fungerer som en slags ramme. De er derfor viktige for å foredle øynene dine. Så hvordan sminker du dem? Et lite tips: for å forynge øynene dine, bare forsterk og forleng den siste tredjedelen av øyenbrynene med en dedikert blyant. Men det er mange andre teknikker. 

Lær mer om øyenbrynssminke

av_ couvrance_fluid foundation_social_post_1_ld 2 472x472
av_maquillage_crayon_yeux_1x1 472x472

Smink øynene med ett blyantstrøk

Det er flere krav for å påføre blyanten på øyeområdet. Formler med høy toleranse og enkel fjerning, for ikke å irritere øyelokkene. Den bør tillate flere typer sminkeutseende, fra lett og presis (som en eyeliner) til sofistikert og intens for kvelden (som en “smokey” øyesminke). Den bør også vare hele dagen. Det ordner Couvrance High Definition Pencil. Hvordan bruke den? Hvordan gir du øyet en fin mandelform? Hvordan unngå å krølle eller irritere øyelokket? Vi skal fortelle deg alt. 

Påføring av kajal

Når jeg ikke jobber, bruker jeg ikke sminke, men jeg hopper aldri over maskara. Jeg synes det får meg til å se mindre sliten ut.

Øyesminke: den uunnværlige maskaraen

Når det gjelder sminke, er maskara et “must”. Krøllet eller forlenget forstørres vippene dine med et børstestrøk. Dette er ikke alltid lett, spesielt hvis du har sensitive øyne. Kontaktlinsebrukere kan også bli plaget av maskara-rester som faller ned i øynene. Å velge en maskara med et minimum av ingredienser (og helst av naturlig opprinnelse) er veldig viktig for skjøre og sensitive øyne. For å påføre, med Couvrance High Tolerance Mascara, krøll vippene dine ved å påføre produktet fra bunnen til tuppen, bruk den hule siden, og avslutt med den buede siden for å skille vippene og få definisjon med null klumper. 

Hvordan påføre maskara

av_maquillage_snapshot_2019_tuto_acneskin_11_3282779420884_1x1 472x472
av_maquillage_paupieres-tombantes_1x1 472x472

Sminke: hva kan jeg gjøre med hengende øyelokk? 

Enten det er på grunn av aldring eller ansiktstrekk, kan hengende øyelokk få øynene til å se triste ut. Du ser sliten eller til og med eldre ut. Heldigvis finnes det noen sminketeknikker som kan hjelpe deg uten å måtte gå den kosmetiske operasjonsveien. Som ofte er tilfellet, handler det om samspillet mellom lys og skygge for å forbedre øyelokkene dine. Hvilke farger bør du velge? Hvilket pudder bør du bruke? Oppdag alle våre tips for å åpne øynene dine. 

Sminke for hengende øyelokk

VENNLIGE (OG EKSPERT-) RÅD

For øyesminke som varer hele dagen, bruk en øyekrem hver morgen. Det er en utmerket base for å forbedre varigheten til sminke. Disse produktene bør påføres rene, nøye rensede øyelokk. Ved å fukte øyeområdet, glatter disse kremene ut øynene og gjør påføring av sminke enklere. Et annet tips: spray et snev av termalkildevann ca 20 cm fra ansiktet og la det tørke naturlig for å forlenge holdbarheten til øyesminken.
 

VÅRE SVAR PÅ DERES SPØRSMÅL

Øyesminke: vi er her for å hjelpe deg med å skille fleip fra fakta

Det er ingenting som stopper deg. Men det er bedre å unngå det. Spesielt hvis du har sensitive øyne. Vannfast maskara gjør noen ganger jobben sin for godt. Som et resultat vil du ofte måtte være hardhendt og gni når du fjerner sminken.

Dette er feil. Når børsten beveger seg inn og ut, kommer luft inn i røret og tørker ut maskaraen; og en tørr maskara kan klumpe seg.

Dette er feil. Hvis øyenbrynene dine er tynne, kan en blyant være den ideelle løsningen. Spesifikke produkter er tilgjengelige i dag, noe som gjør det mulig å oppnå et veldig naturlig resultat.

Fra samme produktkategori

Våre løsninger for å sminke øynene dine

Couvrance-produkter designet for å hjelpe deg med å bruke øyesminke

Avène Termalkildevann

Avène Termalkildevann

Beroliger - Gjenoppretter hudbarrieren

Tilbake til toppen