Korrigering av småfeil med sminke

Innhold

Korrigering av småfeil med sminke

En liten kvise, mørke sirkler, noen røde flekker... Det er ikke uvanlig at ansiktet vårt har små feil. I virkeligheten kan disse merkene ikke slettes med skjønnhetsfiltrene til sosiale nettverk. De kan imidlertid lett bli glemt med sminke. Hvordan kan du kamuflere dem? Det finnes en løsning for enhver situasjon. Vi skal fortelle deg alt.

Hvilken sminke skal du bruke mot mørke ringer?

Området under øynene våre er spesielt tynt og skjørt. Tretthet, høy alder eller inntak av alkohol eller tobakk kan føre til fargede eller uthulede mørke ringer. De mørke sirklene vil gjøre øynene dine mørkere. For å gjenopprette glansen i øynene dine, er det viktig å fukte øyeområdet. Bruk deretter de riktige takene for å korrigere og gi øynene energi. Så her er alle sminketipsene våre for å si farvel til disse posene under øynene. 

Reduser mørke ringer

av_maquillage_jeune-femme_cernes_application-produit_1x1 472x472
av_votre-peau_cicatrisation_irritations_solager_conseils_1x1 472x472

Sminke: si nei til rødhet

Rødhet i ansiktet kan ha flere årsaker. De vises oftest på svært tynn hud, og kan være et resultat av et karaktertrekk (blyghet, sinne osv.), miljøfaktorer (sol osv.) eller visse situasjoner (overgangsalder, rosacea osv.). Dette ansiktserytemet skyldes en utvidelse av blodårene i huden og kan lokaliseres (for eksempel på kinnene) eller spres til hele ansiktet. For å skjule denne rødheten kan sminke gjøre underverker. To eller tre enkle trinn vil raskt overbevise deg.

Hvordan skjule rødhet

Å snakke offentlig er en skikkelig utfordring for meg. Jeg blir veldig rød og på meg virker det som om publikum bare ser det. Den grønne pinnen påført før foundationen min endret måten jeg holder taler på.

Skjul mørke flekker

Sol, graviditet, hormoner, høy alder... Alle disse faktorene bidrar til forekomsten av brune flekker. "Aldersflekker" eller "melasma": disse pigmentmerkene kan skjules uten behov for en peeling. Følg rådene våre. 

Hvordan skjule brune flekker

av_solaires_taches-brunes_closeup_1x1 472x472

Skjul kviser og arr

Blant de små hudfeilene folk lider av, er to spesielt stigmatiserende: akne og arr. Også her er det sminkeløsninger tilgjengelig for deg.

Kviser

Det er ikke vanskelig å forstå: kviser kan endre livskvaliteten din. Enten din akne er mild eller alvorlig, om merkene er røde eller brune, kan noe gjøres. Hvordan jevne ut hudtonen din? Hvordan nøytralisere ufullkommenheter? Kort sagt, hvordan gjøre kvisene til et fjernt minne? Vi er her for å forklare deg alt. 

Glem kvisene dine

Arr 

En brannskade, en nylig operasjon... Alle disse årsakene kan etterlate arr. Hvordan kan de gjøres mer diskrete? Å velge riktig fuktighetsgivende base vil hjelpe sminken å holde seg på plass. Riktig fargekorrigering lar deg kamuflere disse ufullkommenhetene. Følg rådene våre.

Skjul arrene dine

 

Skjul blåmerker

Injeksjoner av hyaluronsyre eller botox, kosmetisk kirurgi på nesen (neseplastikk) eller øyelokkene (blefaroplastikk)... Alle disse kirurgiske prosedyrene kan etterlate blåmerker i ansiktet. Kort sagt, blåmerker som kan minne deg om en blåveis. Ta det med ro, disse blå/lilla områdene er enkle å skjule. Et av tipsene våre: bruk en gul nyanse for å kamuflere dem. Det er andre små triks for å hjelpe deg å perfeksjonere din hud.

Hvordan skjule blåmerker

av_maquillage_ecchymoses_visage_1x1 472x472

VENNLIGE (OG EKSPERT-) RÅD

Få en tatovering til å forsvinne: det er mulig!

En tatovering er veldig personlig. Men under visse omstendigheter (jobbintervjuer osv.), vil vi gjerne gjøre dem mer diskret. Det er ikke nødvendig å pakke på sminke for å få den til å forsvinne. Start med å nøytralisere fargen på tatoveringen din med en passende nyanse. En korallfarget korrigeringspinne for blåaktige eller svarte tatoveringer. En grønn korrigeringspinne for tatoveringer med røde undertoner. Men dette er bare starten. Følg våre trinnvise råd.

Hvordan skjule en tatovering

av_maquillage_pinceau_produit_beige_1x1 472x472

Hvordan redusere rynker

Når vi blir eldre, frykter mange rynker. Det første trinnet for å forhindre dem er å ta vare på huden din, spesielt ved å beskytte deg mot solen. Og hvis rynker og fine linjer allerede er der, ta de riktige takene. Regelmessig tilførsel av fukt og anti-aldrende nattpleie er avgjørende. Når det gjelder sminke, kan noen få tips hjelpe deg med å korrigere og jevne ut hudfargen, redusere rynker og fine linjer, foredle ansiktet og perfeksjonere trekkene dine. Kort sagt, å gjenoppdage en ny ungdom.

Anti-aldringssminke

VÅRE SVAR PÅ DERES SPØRSMÅL

Sminke: Vi er her for å hjelpe deg med å skille fakta fra fiksjon

Dette er både sant og usant. Det kan skje. Noen produkter tetter porene i huden. Men det skjer ikke alltid. For å forhindre forekomsten av kviser, velg de riktige produktene merket med "ikke-komedogen" og "høy toleranse".

Dette er feil. Det er faktisk essensielt. Om natten må huden din bli kvitt sminken og urenhetene som har samlet seg i løpet av dagen. Ikke hopp over sminkefjerningen, da fjerning av urenheter gir bedre cellefornyelse over natten. Når du våkner, vil huden din bli klarere. For ikke å nevne at det å ikke fjerne sminken fremskynder hudens aldring. Så, hver natt, rens og fukt huden din.

Dette er feil. Faktisk er det motsatte sant. For mye sminke kan elde deg og fryse trekkene dine. Det er også lettere å jobbe med sminke når den påføres med små grep.

Fra samme produktkategori

Våre løsninger for små skjønnhetsfeil i hverdagen

Couvrance-produktene våre er utviklet for å hjelpe deg med å føle deg mer komfortabel med huden din

Avène Termalkildevann

Avène Termalkildevann

Beroliger - Gjenoppretter hudbarrieren

Tilbake til toppen