Sminke: trenden er å gå for et naturlig utseende

Innhold

Sminke: trenden er å gå for et naturlig utseende

Contouring, Strobing, Glowy, Sminkefri... Er du nysgjerrig på disse nye sminketrendene? Ingen grunn til bekymring - disse fasjonable begrepene som brukes av proffene gjenspeiler ofte eksisterende teknikker for å forme ansiktet og belyse og jevne ut huden din samtidig som de forblir naturlig. Med begrensningene i hverdagen, er du redd for at du ikke vil oppnå et vellykket resultat? Å skape en strålende look, å bli sminket uten å se sminket ut, eller en ekspress sminke-look... vi forklarer alt for deg.

Sminke: se frisk ut under alle omstendigheter

Psykisk arbeidsbelastning, travel timeplan, stress, mangel på søvn... huden gjenspeiler ofte vår fysiske og psykiske tilstand. En blek hudfarge, mørke ringer , utvidede porer... Det er ikke alltid lett å få en frisk hud. Ved å ta i bruk en daglig hudpleierutine kan du bli kvitt det blasse utseendet. Her er våre skjønnhetstips mot tretthet.

Gjenopprett en frisk glød

av_maquillage_femme_60_creme_miroir_1x1 472x472
av_ couvrance_fluid foundation_social_post_1_ld 2 472x472

Smink deg... uten å se sminket ut

På sosiale medier er trenden «sminkefri»-sminke. Stjernene viser seg au naturel... og beroliger oss ved å akseptere de små ufullkommenhetene deres lettere. Til slutt er de som oss. Så er utseendet deres ekte eller en myte? Fordi denne "helt naturlige" trenden ofte oppnås med ekstremt subtil sminke. Det er faktisk mulig å bruke lett sminke og å ta vare på huden vår for en "bar" effekt. Vi er her for å forklare deg alt. 

Alt du trenger å vite om “sminkefri” sminke

Til fest bruker jeg alltid de samme teknikkene for å sminke meg. Imidlertid er det mange andre. For å være naturlig eller mer sofistikert, hvordan oppnår jeg begge stilene?

Coralie, 23 år gammel

Sminke til fest

Den vakreste sminken for å gå på dans! For en kveld ute med venner eller en romantisk middag, følger ikke kveldssminke de samme reglene som dagtidssminke. Kveldssminke er der for å få deg til å se best ut... Så det bør være mer sofistikert. Men røykfylte øyne og dristig leppestift er ikke obligatorisk. Naturlig sminke kan også være sexy. Hvordan fortsette? Hvorfor blekner kveldssminken lettere og hvordan kan jeg få den til å vare lenger? Vi er her for å forklare deg alt. 

Hvordan bruke sminke om natten

Ikke tid til å sminke seg... hva skal jeg gjøre?

Om morgenen er tidsklemma så stor at du hopper over sminke? Ble du invitert til en restaurant i siste liten? Slapp av, du trenger ikke å tilbringe timer på badet for å se best mulig ut. Vi snakker ikke om å sminke deg på bussen, men om å bruke 5 minutter på å få deg til å se bra ut ved å følge noen grunnleggende tips. Noen få verktøy er alt du trenger. For eksempel en forskjønnende balsam som har fordelen av å erstatte både en leppestift og en gloss. I tvil? Følg rådene våre.

5-minutters sminke

AV_Couvrance_Instagram_Post_Quarter1-2019_Beautifying lip balm red_Low-resolution_1 472x472

VENNLIGE (OG EKSPERT-) RÅD

Fargerike øyne, en herlig trutmunn, en brunfarget hud... vår og sommer handler om lysstyrke. For å oppnå dette er det visse ting du må gjøre, og starter med solbeskyttelse. Skap en myk brunfarge. Fordi det kan være en fin linje mellom gyllen hud og rød, flekkete hud. Noen nyanser bør også prioriteres og andre (som grønne eller blå øyenskygger) bør unngås.
Avhengig av hårfarge og hudtone, følg vår guide.

Vår-sommer sminke

av_maquillage_visual_winter_holidays_1x1 472x472

Hvilken sminke å bruke om høsten og vinteren

Å sminke seg når det kalde været kommer, må løse flere problemer. Om høsten ønsker vi å beholde brunfargen, men for mye sol gir ofte hudproblemer (akne, brune flekker osv.). Vinteren er mer preget av rødhet på grunn av kulden. Huden er matt, mørke ringer er mer synlige... Ikke bekymre deg, ingenting er uoverkommelig. Her er noen nøkler for å gjenopplive huden din i regntiden og den kalde årstiden. 

Sminke for høst og vinter

VÅRE SVAR PÅ DERES SPØRSMÅL

Trendy sminke: vi er her for å hjelpe deg med å sortere fleip fra fakta

Dette er både sant og usant. Dette gjelder hvis du ikke legger mye sminke og du har valgt en sminkebase som passer perfekt til din hudtype.
Derimot, hvis dagkremen eller sminkebasen din ikke er tilpasset huden din og hvis sminken har blitt lagt i en hast, har du ingen garanti for at den holder hele dagen. Et råd: Ha alltid sminkesettet ditt i nærheten for eventuelle justeringer.

Dette er feil. Når du er brun, er ikke huden din den samme. Om vinteren er huden din lysere. Du bør derfor tilpasse nyansen på foundationen din etter sesongen.

Dette er feil. Det er sant at svette kan få deg til å bekymre deg for at foundationen renner. Velg en kompakt foundationkrem med høy beskyttelsesfaktor og matt finish. Natural Comfort Compact Foundation Cream er vann- og svettebestandig.

Tilbake til toppen