5 regler for rask påføring av sminke

Innhold

5 regler for rask påføring av sminke

Det tar litt tid å sminke seg. Men hvis du ikke har mye tid eller ikke vil overdrive skjønnhetsrutinen din, finnes det tips som kan hjelpe deg. Målet er å forbedre ansiktet ditt på minst mulig tid og uten stress. Følg disse 5 reglene for å oppnå dette uten problemer.

av_maquillage_snapshot_2019_tuto_acneskin_04_1x1 472X472

Regel nummer 1: vær organisert

Først av alt, selv om du ikke har mer enn 5 minutter til å sminke deg, ta deg tid til å gjøre det hjemme. Å sminke seg på t-banen eller ved rødt lys kan være farlig! For å unngå å kaste bort tid, men ha alt du trenger for hånden for å gi deg selv en ekspress-makeover når som helst, enten før du drar på jobb om morgenen eller før en avtale i siste liten. Den beste måten å gjøre dette på er å plassere produktene dine – concealer, blush og foundation – i samme skuff eller i en liten kurv på badet eller på sminkebordet.

Når jeg ikke har tid til å sminke meg, gjør jeg minimum følgende: litt pudder, maskara, leppepomade og så er jeg av gårde!

SARAH, 26 ÅR

 

Regel nummer 2: vær godt utstyrt

For å oppnå best mulig resultater for en kjapp skjønnhetsrutine, må verktøyene og produktene dine velges med omhu og ikke være for mange. Så her er det du trenger: en farget dagkrem, en matchende concealer, presset pudder, rouge, maskara, lip perfector. Og hvis du har litt mer tid, kan du legge kajal på øyet.

av_maquillage_pinceaux_textures_1x1 472X472

Regel nummer 3: ta vare på huden din

På kort tid kan du skape en frisk hudtone med noen få enkle trinn.

Jevn ut

Før du legger på sminken din, bør du alltid fukte huden med en farget dagkrem. Husk å legge litt på leppene dine også. Du kan deretter bruke concealeren om nødvendig, etterfulgt av din kompakte foundation-pudder. Huden din vil jevnes ut på mindre enn 30 sekunder!

Skap en sunn glød

For å gi deg selv en sunn glød, bruk litt solpudder eller et glødende mosaikkpulver på kinnbeina. For et vellykket resultat, plukk opp en liten mengde produkt med børsten, smil mot speilet og påfør pudderet lett på kinnene. Dette vil skape en glød uten å overdrive det.

 

Skap en sunn glød

VENNLIGE (OG EKSPERT-) RÅD

Regel nummer 4: enkel og effektiv sminke for leppene og øynene

For øynene, start med et snev av solpudder eller et glødende mosaikkpulver på øyelokkene. Den erstatter øyenskyggen perfekt og gir deg enkelt en sunn glød. Legg deretter dybde til utseendet ditt ved å påføre et strøk maskara på vippene dine - start med de nederste. Mens de tørker, gjør de øvre vippene. Fremhev også øyelokkene med et strøk kajal og/eller form øyenbrynene for å forynge utseendet ditt. Til slutt, påfør en lip perfector på leppene dine. Og du er sminket på bare 5 minutter!

Øyesminke

Leppesminke

Regel nummer 5: tips for oppfriskning

Regel nummer 5: tips for oppfriskning

Du er sminket på 5 minutter! Selv om resultatet er ganske akseptabelt, hvis du må gå ut om kvelden, må du gjøre noen oppfriskninger. For å friske opp sminken din, legg et snev av foundation på en svamp og gni av eventuelle spor av flekkete sminke under øynene og rundt munnen før du påfører noe annet igjen. Løsningen er enkel: husk å ta med deg sminkevesken for å ta en oppfriskning eller to i løpet av dagen. Du vil føle deg vakker og selvsikker hele kvelden.

Fra samme produktkategori

Våre sminkeløsninger

Couvrance-produkter designet for trendy sminke

Avène Hydrance BB Cream Rich

Avène Hydrance BB Cream Rich

Jevner ut hudtonen - Beskytter - Hydrerer

Avène Termalkildevann

Avène Termalkildevann

Beroliger - Gjenoppretter hudbarrieren

Tilbake til toppen