AV_ATSW_Spray_Reducing winter redness_social_post_3282779003131_HD 16x9

Våre beste tips Resirkulere produktene våre og spare vann på badet ditt

Hver gest, selv den minste og enkleste, teller, og starter med sortering av avfall på badet ditt. En vane som nå er en veletablert del av hverdagen vår.

Imidlertid kan vi noen ganger tvile på om en bestemt type emballasje må kastes separat eller ikke. Og hva med denne? Når det kommer til sparing av vann, er temaet mindre forvirrende – hvis kranen er av, blir det ikke sløst bort! 
Lær noen tips som kan hjelpe deg med å sortere produktene våre og redusere vannforbruket på badet ditt. 
 

Resirkulering av våre produkter

Resirkulering av våre produkter

Det som er sortert riktig kan resirkuleres! For resirkulerbar emballasje, gå til resirkuleringsbeholderen. For alle de andre, gå til husholdningsavfallet.

Ytre emballasje og brosjyrer: resirkulerbart papir og/eller papp

Pumpeflasker: resirkulerbare

Flasker: resirkulerbare

Sprayflasker: resirkulerbare

Tuber: resirkulerbare

Krukker (Hydrance Aqua-Gel, Body): resirkulerbare

Luftløse flasker og krukker: ikke resirkulerbare

Sterile kosmetikkflasker og -tuber: ikke resirkulerbare

Couvrance-sminke (unntatt foundationtuber): ikke resirkulerbar

Krukker (Revitalising Nourishing Cream): ikke resirkulerbare

For å spare vann 

Uten å gå glipp av et øyeblikk med velvære på badet, kan du spare vann ved å ta noen enkle grep. 
Når du for eksempel pusser tennene eller barberer deg, skru av vannkranen når du ikke trenger det. Dette vil spare minst 18 liter. Hvis du ganger dette med antall ganger du pusser tennene og/eller barberer deg, vil dette tallet fort summeres betraktelig.
Velg dusj over badekar og skru av vannet når du såper deg selv inn. Dette kan ha en dobbel fordel – en for miljøet og en for huden din. For miljøet vil du bidra til å redusere vannforbruket ditt. Ved å ta en dusj (i gjennomsnitt 80 liter vann) bruker man tre ganger mindre vann sammenlignet med å ta et bad. Når det gjelder huden din, vil du være med på å ta vare på den. Hardt vann har en tendens til å tørke ut huden, overflødig klor kan irritere den. Ved å kutte ut bad vil huden din ha mindre kontakt med vannet. Vi tror fem minutter er nok for en dusj, noe som gir deg nok tid til å lytte til favorittsangen din for å starte dagen, eller avslutte dagen med en frisk følelse! For de som vil ta det enda lenger, finnes det også utstyr du kan få for å spare vann.

Tilbake til toppen