Rensegeler Rensegeler

En effektiv og skånsom rensegel er essensielt i en hudpleierutine til sensitiv hud. Det finnes en passende ansiktsrens til enhver hudtype, selv den mest sensitive,.

0 resultat "Rensegeler"

FINN UT MER
FINN UT MER

Hvilken ansiktsrens bør du velge?

Cleanance Cleansing Gel er spesielt utviklet til hud med urenheter og kviser. Fjerner urenheter og renser tette porer. Disse tette porene blokkerer talg og er ansvarlig for urenheter som hudormer, flekker, mikrocyster og fet hud hud.

Cleanance Cleansing Gel hjelper huden med å regulere overproduksjonen av talg og dermed begrense forekomsten av urenheter og kviser. Dette er den beste ansiktsrensen for å rense fet og uren hud.

Cleanance Cleansing Gel passer for både voksne og tenåringer med fet hud som er utsatt for urenheter. Denne ansiktsrensen for menn og kvinner renser dypt samtidig som den tar hensyn til sensitiv hud. Den er formulert uten såpe, med en fysiologisk pH og hele 84 % naturlige ingredienser. Huden etterlates frisk og ren.

Om kvelden fjerner Cleanance Micellar Water sminke og renser fet og uren hud.

Hvis du har alvorlig akne og gjennomgår behandlinger som kan være uttørkende og irriterende, bytt ut dine vanlige renseprodukter med den mer beroligende Cleanance Hydra Cleansing Cream.

Opplever du fet og skinnende hud kun lokalisert til T-sonen (panne, nese og hake), har du sannsynligvis en kombinasjonshud. En lettere skummende geltekstur, som f.eks Foam Facial Cleanser, rebalanserer produksjonen av talg i T-sonen samtidig som den renser huden skånsomt.

Hvis du har tørr hud, velg en nærende gelrens, som f.eks Trixera Nutrition Nutri-Fluid Cleansing Gel, som passer for hele familien.

Hvordan bruker du en rensegel?

Om morgenen hjelper Cleanance Cleansing Gel med å regulere overflødig talg som samles opp i løpet av natten, spesielt når huden er i kontakt med puten. Om kvelden fjerner den også sminkerester, støv og svette.

Før du renser ansiktet, sørg for å vaske hendene med vann og mild såpe for å unngå spredning av bakterier når du berører huden.

Rensegel er spesielt enkel å bruke: en liten mengde av produktet er nok til å rense hele ansiktet.

Fukt først ansiktet med varmt vann. Pass på at vannet ikke er for varmt, da dette kan tørke ut huden og/eller stimulere talgproduksjonen.

Skum så inn rensegelen i hendene og påfør den på hele ansiktet i sirkulære bevegelser, unngå kontakt med øynene. Har du har kombinert eller fet hud, fokuserer du på T-sonen, som vanligvis er mer tett. Ikke glem å også rense halsområdet og andre deler av kroppen som også kan være utsatt for overflødig talg.

Skyll deretter ansiktet grundig med kaldt vann for å lukke porene. Du har nå fjernet alle urenheter fra dagen eller natten – så enkelt er det!

Tørk ansiktet med et rent håndkle uten å gni, dupp forsiktig for å unngå å irritere huden.

Fullfør ansiktsrenserutinen ved en spraytermalkildevann for å fjerne hardt vann og klorrester fra springvann.

Til slutt, selv om huden din er fet, er det likevel viktig å tilføre den fuktighet. Husk å påfør en dagkrem eller nattkrem tilpasset dine behov.

Hvordan åpner du opp porene i ansiktet?

Svette, støv, overflødig talg og sminkerester kan tette porene og dermed forårsake urenheter i ansiktet.

Her er to av våre skjønnhetstips for å åpne opp porene dine og maksimere effektiviteten til din daglige ansiktsrens.

En eller to ganger i uken, eksfolier ansiktet med Cleanance MASK Scrub-Mask for å fjerne død hud. Dette skjønnhetstrinnet er essensielt for å forfriske fet og akne-utsatt hud.

Etter å ha brukt ansiktsskrubben, unn deg selv et dampbad. Dette innebærer å bøye ansiktet over en bolle med kokende vann i fem til ti minutter med et håndkle over hodet. Dette er spesielt effektivt får å åpne porene og forberede huden på videre pleie. Som en ekstra bonus stimulerer den blodsirkulasjonen og etterlater huden frisk og behagelig. Følg opp med en beroligende spray Termalkildevann.

Tilbake til toppen