Renselotion Renselotion

Hvilken lotion bør du bruke for å rense ansiktet ditt? En ansiktsrens som ikke skal skylles av, en renselotion for veldig sensitiv hud, eller en ansiktstoner? Det finnes en ansiktsrens tilpasset ditt behov.

7 resultater "Renselotion"

FINN UT MER
FINN UT MER

Når bør du bruke ansiktskrem?

Det å rense huden hver dag bidrar til en finere hudtekstur, kort sagt: frisk og sunnhud! Pass på at du har en velegnet rens i din  om morgenen, slik at du fjerner overflødig talg akkumulert i løpet av natten, men spesielt om kvelden for å fjerne urenheter akkumulert i løpet av dagen (forurensning, støv, svette, etc.) og sminke.

Bruk en rensende lotion når du vil fjerne urenheter fra huden samtidig som du gir den friskhet og komfort. En lotion, som ofte er flytende og lett, fukter og beroliger huden, og gjør den silkemyk. Den klargjør også huden for etterfølgende pleie som f.eks fuktighetsgivende kremer og øyekremer.

En renselotion anbefales spesielt til sensitiv hud siden den ikke trenger å skylles av og huden derfor ikke trenger å ikke komme i kontakt med hardt, klorert vann fra springen. Hardt vann har en tendens til å forårsake irritasjon og tørr hud.

Vært obs på at du ikke forveksler en renselotion med en toning lotion, ettersom toning lotion kun er for å fjerne de siste urenheter og friske opp huden.

Hvilken renselotion bør jeg velge for å rense ansiktet mitt?

Eau Thermale Avène har utviklet forskjellige renseprodukt for å dekke behovene til alle :

  • De Micellar Lotion fjerner forurensning, gir fuktighet og sørger for komfort for sensitiv hud.
  • 3-in-1 Makeup Remover, med sin friske, kremete tekstur, renser og fjerner sminke og beroliger sensitiv hud i ett enkelt trinn.
  • Til spesielt tørr hud kan vi anbefale en ekstra nærende duo. Disse er Mild Milk Cleanser og Gentle Toning Lotion.
  • Tolérance Gel Cleanser Lotion renser og fjerner sminke på hypersensitiv, reaktiv, intolerant eller allergiutsatt hud. Den garanterer komfort takket være den milde formuleringen med 99 % naturlige ingredienser.
  • Anti-Redness Clean Soothing Cleansing Milk er ideell for hud utsatt for rødhet eller etter overfladiske dermatologiske prosedyrer.
  • For kvinner som leter etter en ansiktsrensende lotion med et minimalt antall ingredienser, tilbyr Eau Thermale Avène Tolérance Cleansing Lotion  .

Hvordan bruker du en renselotion?

Renselotion bør påføres med en bomullspas, men pass på at du ikke gnir huden for hardt for ikke å irritere den. Hvis du har reaktiv hud, påfør rensekremen med fingertuppene i stedet, og masser lett i sirkulære bevegelser for å sikre at sminken fjernes forsiktig. Tørk deretter ansiktet uten å gni. For en enda mer beroligende effekt, spray med Termalkildevann over hele ansiktet ditt.

Våre renseprodukter kan påføres i hele ansiktet også på øyne og lepper. Ikke glem å også rense andre områder som kan være utsatte for urenheter, slik som hals og rygg.

Vi anbefaler å unngå å skylle med vann fra springen, da det vanligvis erirriterende for sensitiv hud. Spray gjerne med Avène Termalkildevann etter rens av huden for en ekstra frisk effekt.

Til slutt fukter du huden med en tilpasset dagkrem eller nattkrem.

Tilbake til toppen