Cleanance HYDRA Soothing Cream

Fast

Nærer - Beroliger - Gjenoppretter hudbarrieren

Beroligende og fuktighetsgivende pleie som gjenoppretter komforten i hud som er tørr og irritert på grunn av medisinsk aknebehandling.

Lett konsistens som effektivt beroliger irritert hud

Fuktighetsgivende, nærende, beroligende.

Tube

Perfekt for Tenåringer - Voksne

Hudtype Hud med ujevnheter - Hud utsatt for irritasjon

Behov Komfort - Ernæring

Produsert i Frankrike

Påføring
Påføring

For å hjelpe til med å kompensere for tørkeeffektene av aknebehandlinger.

Bruksfrekvens

1 til 2 ganger om dagen

Tips for bruk

Fordel en mengde av produktet på størrelse med en ert morgen og/eller kveld på fingertuppene og masser forsiktig inn i huden, konsentrer deg om de tørre områdene (kinn, panne osv.).

Kliniske resultater
Kliniske resultater

Utviklet for å forbedre livskvaliteten under aknebehandlinger

INGREDIENSER

INGREDIENSER

En kombinasjon av skreddersydde aktive ingredienser valgt for hud som har blitt svekket og tørket ut av medisinske aknebehandlinger.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. DIMETHICONE. PEG-12. BUTYLENE GLYCOL. GLYCERIN. 1,2-HEXANEDIOL. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. CETYL ALCOHOL. GLYCERYL LINOLEATE. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. BENZOIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LINOLENATE. GLYCERYL OLEATE. GLYCERYL PALMITATE. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL (GLYCINE SOJA OIL). SODIUM DEXTRAN SULFATE. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE. XANTHAN GUM

Forbrukeren bør systematisk sjekke sammensetningen av produktet før kjøp.

Glykol

Glykol

Forløper for essensielle hudlipider (fettsyrer, kolesterol, ceramider). Reaktiverer hudens naturlige konsentrasjon av lipider for å bekjempe tørrhet.

Dekstransulfat

Dekstransulfat

Beroligende og avlastende. Beroliger irritasjon og reduserer rødhet.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Noen kommentarer eller spørsmål? Våre eksperter er her for deg.

Hvis den urene huden din blir dehydrert av tørkebehandlinger, er Cleanance HYDRA den perfekte kremen for å kompensere for disse uønskede effektene. Du kan også bruke den til å gjenopprette balansen i huden din etter hudpleie som er for aggressiv. Husk at den urene huden din også kan være sensitiv. Ta vare på den forsiktig fordi å "strippe" huden er ikke løsningen; det har til og med motsatt effekt. Som et supplement til hudpleierutinen din anbefaler vi Avène Termalkildevann for å lindre og myke opp huden din.

Vi anbefaler at du påfører den til alle tegn på tørrhet eller irritasjon har forsvunnet. Etterpå kan du bruke en lett fuktighetskrem som Hydrance Light Emulsion, eller en mattende krem som Cleanance Mattifying Emulsion hvis du synes huden din blir fet.

Cleanance HYDRA er en utmerket sminkebase. Siden denne fuktighetskremen også er lindrende og nærende, kompenserer den for tørr hud og gjør det mye enklere å påføre hvilken som helst hudkorrektor.

love salmon-2x

AVÈNE TERMALKILDEVANN

Aktivt vann, en kilde til innovasjon

Finn ut mer ->

Back to top