Hudpleie for voksne

Hudpleie for voksne

Enten du er kvinne eller mann, enten du har en voksen hud som er utsatt for urenheter, moden hud, rynket hud eller bare sensitiv hud, er det viktig å ta vare på huden. Bli kjent med våre hudpleieritualer for voksen hud.

Filtrer produkter
Filtrer produkter

35 resultater "Hudpleie for voksne"

HUDEN DIN
HUDEN DIN

Visste du at når du blir eldre, har huden din en tendens til å bli tørrere? Den blir tynnere og mindre tett.

  • 1 (current)
  • 2
  • 1 (current)
  • 2
FINN UT MER
FINN UT MER

Hudproblemer for voksne

Voksne med hud som er utsatt for urenheter

Har huden din en tendens til å bli fet og skinnende med uønskede kviser og merker? Føler du at huden din er ujevn og har store porer? Selv om tenårene er langt bak, kan voksen hud likevel oppleve sporadiske urenheter og til og med være utsatt for akne.

Eksem hos voksne

Eksem er allergisk eller akutt, karakterisert ved vedvarende tørrhet og røde flekker som forårsaker alvorlig kløe (pruritus). Denne vanlige hudtilstanden vises med oppblussing kjent som "eksemutbrudd".

Betennelsen behandles lokalt med antibiotikakremer og kortikosteroider foreskrevet av lege eller hudlege. Voksen hud kan også berikes med lipider og beroliges med renseoljen og de mykgjørende pleieproduktene fra Xeracalm AD-serien

Tørr hud hos voksne

Godt hydrert voksen hud, som normal hud, er smidig og elastisk. Hudens hydrolipide film inneholder fett (lipider) som holder på hudens fuktighet.

Hvis huden mangler disse lipidene, tørker huden ut og blir dehydrert. Dette resulterer i tetthet, flassing, irritasjon og noen ganger kløe. Dette er kjent som tørr hud eller xerose på huden.

Tørr og veldig tørr hud kan lindres ved hjelp av nærende og fuktighetsgivende kremer og balmer, og lipidpåfyllende renseprodukter som f.eks. Trixera Nutrition-serien. Når hudbarrieren er gjenopprettet, vil Hydrance-serien bidra til å opprettholde fuktigheten.

Rødhet: rødme, erytrose, couperose og rosacea

Tynn, lys hud hos kvinner og menn påvirkes lett av midlertidig rødhet, også kalt rødme. Dette kan vedvare på lang sikt og bli permanent. Det er flere nivåer av denne kroniske ansiktshudtilstanden:

  • Erytrose, gjenkjennelig ved diffus og permanent rødhet.
  • Couperose, ligner på erytrose, men med små synlige utvidede kar.
  • Rosacea, hvor rødheten er prikket med små røde flekker.

Kulde, sol, følelser, arv og hudaldring er alle faktorer som kan forårsake hyperreaktivitet av hudkarene i sensitiv voksen hud.

Anti-Redness-hudpleieserien har beroligende kremer med SPF30 som målrettet reduserer rødhet i huden. Sammen med en dusj med termalkildevannsspray gir disse behandlingene optimal lindring og reduksjon av rødhet.

 

Moden hud: i hvilken alder vises de første tegnene på aldring?

Hudpleieprodukter for voksne inneholder aldringsdempende ingredienser for å imøtekomme de nye problemene til denne aldersgruppen. Hvert stadium i livet kan sette sitt preg på huden, men har også sitt eget utvalg av pleieprodukter for å bevare ungdommen, skjønnheten og komforten til voksen hud:

  •  
  • Physiolift-serien er utviklet for kvinner i førtiårene som trenger å glatte ut tydelige rynker, stramme opp og lysne opp huden.
  • DermAbsolu-serien fyller ut områder som mangler tetthet og gir komfort for kvinner i og etter overgangsalderen.
Tilbake til toppen