Rynkedempende pleie Rynkedempende pleie

Ettersom årene går dukker det opp rynker i ansiktet og vi trenger mer målrettet hudpleie. Unn deg en tilpasset rutine fra vårt utvalg av anti-age serier, enten det er en krem for de første rynkene, en krem for etablerte rynker eller en mer generell anti-age pleie.

1 resultat "Rynkedempende pleie"

FINN UT MER
FINN UT MER

I hvilken alder bør jeg begynne å bruke anti-age produkter?

Når det gjelder aldring av huden, er vi ikke alle like. Noen mennesker vil bli preget av alder raskere enn andre, spesielt siden flere ting også påvirker forekomsten av rynker i ansiktet. Et sunt kosthold, nok søvn, moderat alkohol- og tobakksforbruk og fremfor alt god solbeskyttelse bidrar til å utsette tegn på aldring.  

Så det er ingen eksakt regel for akkurat når du burde begynne å bruke anti-age produkter. Celler regenereres mindre raskt fra 30-årsalderen og utover, og derfor er denne alderen den mest anbefalte. Du kan imidlertid også starte yngre om ønskelig. Vi vet at tørr hud har en tendens til å endre seg seg raskere enn fet hud. Det viktigste er å bruke en anti-age krem tilpasset din alder.

Hvordan blir du kvitt ansiktsrynker?

Hvilke anti-age produkter bør du velge?

Det produktet du velger avhenger av din hudtype og ønsker.

Fine linjer

For ung hud anbefaler vi antioksidantbehandlinger for å forhindre fremkomsten av fine linjer. A-Oxitive NIGHT Peeling Cream er produktet for de første fine linjene. Påføres ansikt og hals om kvelden før du legger deg, og etterlater huden frisk og sunn om morgenen. Merk at nattetid er den ideelle tiden for å bruke et rynkedempende pleieprodukt, da det er den perioden huden regenererer seg mest og vil ha mest nytte av de aktive ingrediensene i den aldringsdempende behandlingen.

På den andre siden, vær spesielt oppmerksom på de sensitive områdene der tegnene på aldring først vises: øyeområdet. Smør en mengde A-Oxitive Eye Contour Cream på størrelse med en ert på tuppen av ringfingeren og fordel den rundt øynene. Glatt ut øyenbrynet og bank forsiktig på det nedre øyelokket.

Tydelige rynker

Mer modne typer av hud kan med fordel bruke mer målrettede aktive ingredienser for mer synlige rynker som hyaluronsyre, peptider og antioksidantpolyfenoler. Her er vår anbefalte hudpleierutine for tydelige rynker:

 1. Påfør om morgenen Physiolift Day Smoothing Cream- Disse anti-age produktene er rike på hyaluronsyre og antioksidanter, forbedrer hudens tekstur og gjør den mykere. Huden etterlater fastere og jevnere.
 2. Velg om natten Physiolift Smoothing Regenerating Night Balm som reduserer rynker mens du sover, for en frisk og sunn hud når du våkner.
 3. Glatt ut huden rundt øyeområdet som er mest preget av alderen med Physiolift Eyes. Den reduserer rynker og linjer samtidig som den minsker posene som blir mer synlige med alderen.

Tap av fasthet

Til slutt kan moden hud bruke et anti-age serum til å stramme opp huden og spesifikke pleieprodukter som er bedre tilpasset deres behov.

 • DermAbsolu Day Cream og Comforting Night Balm er perfekte for å gjenopprette tetthet og komfort hos moden hud.
 • DermAbsolu Serum gir ansiktet et friskt ungdommelig utseende.
 • Lokalt virker DermAbsolu Youth Eye Care på den slappe huden rundt øynene og reduserer mørke ringer.

Hvordan unngår du rynker?

Noen tips for å holde huden smidig og forsinke fremkomsten av rynker:

 • Bruk en ansiktsrens og eller en sminkefjerner morgen og kveld for å fjerne urenheter, opprettholde hudens friske utseende og optimere effektiviteten til den rynkedempende behandlingen.
 • Fukt hudenmorgen og kveld – bli kjent med våre fuktighetsgivende kremer for ansiktet
 • Skrubb huden regelmessig hjemme med Gentle Exfoliating Gel og påfør Soothing Radiance Mask etterfølgende.
 • Spis et sunt, balansert kosthold rikt på antioksidantmat (grønn te, aprikos, rødbeter, kål osv.) og omega 3. Glem heller ikke å drikke minst én liter vann om dagen!
 • Du må beskytte deg mot solen, som er hovedårsaken til hudens aldring, ved å bruke et solbeskyttelsesprodukt tilpasset din fototype.
 • Ta vare på kvaliteten og mengden søvn du får.
Tilbake til toppen