Innhold

Vokseneksem og psoriasis: gode vaner for hydrering

Eksem og psoriasis: Sart hud må fuktes hver dag! Ved eksem og psoriasis er huden utsatt for betennelse, dysfunksjon av hudbarrieren og tørrhet. Her er noen tips for å fukte huden din hver dag. Velg riktig krem og ta opp skånsomme gode vaner: huden din vil takke deg.

Eksem: gode fuktighetsvaner

Enten du er på kontoret eller på en date, er trangen til å klø ukontrollerbar og kan kontrollere deg på de verste tidene. Fokuser på hydrering 

Gå på badet for å oppnå oppdraget ditt: lær hvordan gi huden din fuktighet med et produkt spesielt utviklet for dine behov. Når du har mestret påføringsteknikken, har du alle muligheter til å

VENNLIGE, EKSPERTRÅD

Huden mangler oljer. Dette krever svært skånsomme, irritasjonsdempende rense- og mykgjøringsmidler, dvs. ingredienser som kompenserer for tørr hud.

Fukttilførsel : din verktøykasse for eksem

Du bør fukte regelmessig slik at huden din ikke rekker å bli for tørr. For å leve godt med eksem , kan du planlegge i skånsomme fuktighetsgivende ritualer på strategiske tidspunkter i løpet av dagen. Dine nærende pleieprodukter bør påføres:

- En eller to ganger etter å ha vasket hendene. Du kan gjenta denne prosedyren så snart huden din er tørr. 

 - Etter hver dusj eller bad. Ingen skjulte hemmeligheter her: alt du trenger å gjøre er å anvende hudpleien din.

Kategori

Her er våre tips for å fukte huden din skånsomt

 

1. Smidig, jevn påføring

Start med å glatte ut kremen mellom hendene og påfør den deretter over hele huden i små klatter. Bruk store, skånsomme strøk over hele overflaten av hånden for å sikre at produktet trenger inn og dekker hele områdetuten å gni huden, for ikke å irritere den.

2. Fordeling i tynne lag

Ved eksem og psoriasis er mykgjøringsmidler designet for å påføres i tynne lag uten en fet eller klissete effekt. 

Unngå tykke lag med krem for å unngå irritasjon av huden og sviende følelser. Bruker du kremen din sparsomt vil den føles mye bedre!

VENNLIGE, EKSPERTRÅD

Skjem bort hodebunnen din

Å fukte hodebunnen din reduserer kløe og død hud. Påføring av nærende midler i hodebunnen er viktig hvis du har eksem eller psoriasis. Å fukte denne delen av kroppen er enkelt: påfør mykgjøringsmidlet med fingertuppene, del ved skillene, over hele hodebunnen i en sirkulær bevegelse. Hvis du har tid, kombiner forretninger med fornøyelse og gi hodebunnen en massasje. For optimal hydrering, la mykgjøringsmidlet virke i 3 timer eller over natten før du skyller forsiktig med en mild sjampo. 

Gode vaner for å håndtere eksem for fuktig hud

Som en kilde til plager som kan tørke ut huden din, kan en lunken dusj med en

Etter hver dusj, for å unngå, klapp lett hver del av kroppen med et håndkle før du påfører mykgjøringsmidlet. 

Bruk betennelsesdempende kremer på røde flekker

Tilbake til toppen