Innhold

Psoriasis og eksem: spabehandlinger for barn

Spabehandlinger er også for barn

Hva gjør en spabehandling?

Hvis barnet ditt lider av eksem eller psoriasis, kan en spabehandling være svaret. Resultatene er klare. Avène termalkildevann er lindrende, irritasjonsdempende og lindrer kløe. Og slik er det fra første behandling! Poengsum som vurderer alvorlighetsgraden av angrep - for eksempel arten av de berørte områdene, intensiteten av sykdommen, kløe og søvnløshet - ser betydelig forbedring. Den lilles livskvalitet vil endre seg radikalt: de vil føle mindre behov for å klø seg, og nettene (for dere begge) vil bli mer fredelige. Og like viktig vil barnet ditt være mindre redd for å bli sett på og vil kunne delta mer i aktiviteter for sin alder. 

Forandringen er utrolig! Og det er bare med vann - ingenting annet enn rent vann! Jeg kan nesten ikke tro det!

Youngmi, mor til Yeram, 7, Seoul, Korea

Hvordan kan spabehandlinger tilpasses barn?

Ikke vær redd. Spaene våre er helt og holdent barnevennlige. Og legene i spaene våre er kategoriske: behandlinger anbefales til selv de minste barna, fra 3 måneder! Og barnet ditt vil ikke gå seg vill, da det må være i følge med et familiemedlem. Det er en mulighet for en felles opplevelse som varer i 3 uker. 

I tillegg til klassisk pleie, vil vårt medisinske team sette sammen et skreddersydd program inkludert pedagogiske verksted for å gjøre det mulig for deg og barnet ditt å bedre forstå tilstanden deres. 

En annen fordel: denne gangen for deg! Å delta på behandlinger med barnet ditt er en utmerket vei ut av å føle seg isolert. Du vil kunne møte andre foreldre og diskutere dine følelser og problemer, samt dele tips.

Hvordan fungerer behandlingen?

 

1. Klassisk pleie

Behandlingene inkluderer behandlinger basert på termalkildevann. Dagsprogrammet vil holde barnet ditt opptatt i 1,5 time. Det vil bestå av maksimalt 4 termiske behandlinger (bad for babyer, dusjer og lokaliserte sprayer for ansikt, hender eller hodebunn...)

2. Helseutdanning

Barnet ditt er nøkkelspilleren i deres tilstand, så de må forstå det godt. Regelmessige medisinske kontroller, råd og verksteder vil hjelpe barnet ditt å få et eierforhold over tilstanden.

For mer informasjon, besøk avencenter.com

 

VENNLIGE, EKSPERTRÅD

Hvilke resultater kan jeg forvente for barnet mitt?

Resultatene er overbevisende. På kort sikt, i løpet av de tre ukene av behandlingen, kan det allerede observeres en reduksjon i symptomer og forbedring i heling av sår. På lengre sikt fortsetter de gunstige effektene og forlenges over månedene som følger. Vårt medisinske team i Avène har påvist at livskvaliteten er betydelig forbedret ved kroniske dermatoser seks måneder etter behandling.

Hva du skal gjøre når du besøker spaet med barnet ditt

Et spaopphold med barnet ditt er noe å forberede seg på. 

Spabehandlinger kan foreskrives av legen din, barnelegen eller hudlegen. De vil fylle ut en forespørsel om refusjon som du må sende til helseforsikringsleverandøren din.

Deretter kan du kontakte spaet, som vil sette deg i kontakt med en lege på feriestedet for din medisinske konsultasjon på første behandlingsdag. 

Og ikke glem å bestille overnatting.

Tilbake til toppen