Innhold

Spabehandling for voksne for eksem og psoriasis

Spabehandling: en grunnleggende behandling for eksem og psoriasis

Lær opp huden din på nytt til å forsvare seg selv

Kan en spabehandling virkelig forbedre hudkomforten? Et opphold i et spesialistmiljø gjør det mulig å behandle mange plager med naturlig mineralvann. Avènes lindrende og irritasjonsdempende produkter er dedikert til dermatologi og behandling av hudsykdommer.

Spabehandlinger vil derfor hjelpe huden din, som er ubalansert pga psoriasis eller eksem, for å gjenopprette sin evne til å forsvare seg selv, slik at du kan nyte resultatene: en reduksjon i inflammasjon og kløe.

Å føle seg komfortabel i huden din: en drøm som går i oppfyllelse, takket være vannet i Sainte-Odile og den dedikerte hjelpen fra teamet til Avène Centre, som jeg vil gi en varm takk.

Françoise, spa-klient

Vannbasert behandling for alle hudtyper som 

Har du oppdaget psoriasis i hodebunnen? Eller gjør eksem hendene dine uutholdelig kløende? For at behandlingen din skal være så effektiv som mulig, har våre terma-leger laget et program med hydroterapibehandlinger, eller behandling med termalvann, for å angripe problemene dine. Før du starter, vil du gjennomgå en konsultasjon for å finne ut hvilke behandlinger du vil følge hver dag i omtrent en og en halv time.

Et eksempel på behandling:

  • en generell spray gir dyp gjennomtrengning av huden. Mål: å få mest mulig ut av de klødempende og lindrende egenskapene til Avène termalkildevann.

Vår spabehandling: vann- og krembasert

Å kombinere Avène termalkildevann med nærende pleieprodukter gir komfort og fuktighet.

Skånsom kroppsinnpakning for huden din

Kroppen din er dekket med et tykt lag nærende pleie før den pakkes inn i plastfolie i 45 minutter til 1 time. Målet er å redusere tykkelsen på hornhinnelaget og intenst fukte epidermis for å få mye mer smidig hud

Og for hodebunnen din?

På hodet ditt påføres mykgjøringsmidlet med fingertuppene, mens du skiller håret. En massasje vil da mykne opp huden i hodebunnen og tilby et øyeblikks avslapping. Behandlingen holdes på et hårnett før den fjernes med en mild sjampo.

 

Verksted om hvordan du sminker deg og får tilbake selvtilliten

I det medisinske sminkeverkstedet til Avène spa, vil spesialistene våre lære deg effektive sminketeknikker for å skjule ufullkommenheter i huden. Enten du er mann eller kvinne, vil du oppdage den beste måten å påføre kremer, korrigerings-stifter og pudder, avhengig av om du har eksem eller psoriasis.

Gode vaner for å lære å håndtere hudlidelsen din

Under spabehandlingen din, ta del i de ulike verkstedene som tilbys av teamene våre. Disse verkstedene vil hjelpe deg å lære hvordan du bedre kan håndtere psoriasis eller eksem på daglig basis. Vårt hygiene- og fuktighetsverksted vil vise deg gode vaner, mens vårt verksted om alternativer til kløing gir deg tips for å håndtere kløe. Ikke vent: Registrer deg i dag!

Fra samme produktkategori

Våre løsninger for å lindre atopisk hud

Eau Thermale Avène hudpleieprodukter utviklet for å forbedre hudkomforten

XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Cream

XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Cream

Nærer - Beroliger - Hydrerer

XeraCalm A.D Soothing Concentrate

XeraCalm A.D Soothing Concentrate

Nærer - Beroliger - Reparerer

Avène Termalkildevann

Avène Termalkildevann

Beroliger - Gjenoppretter hudbarrieren

Tilbake til toppen