Innhold

Å beskytte huden din mot solen

Solstråling har destruktive effekter på huden, alt fra flekkete hudutslett (solbrenthet) til for tidlig hudaldring og hudkreft. Soleksponering er den primære årsaken til hudkreft og den alvorligste konsekvensen av stråling. Risikoen for heteslag, solstikk, fotosensibilisering og solallergi bør imidlertid også tas i betraktning. Grunnet alle disse årsakene anbefales det å beskytte huden mot solen med et solbeskyttelsesprodukt som filtrerer ut UVA- og UVB-strålene som er ansvarlige for hudkreft og for tidlig aldring av huden. 

Solbeskyttelse for barn

Fordi huden deres er mer sart og eksponering for solen hyppigere, er det viktig å beskytte barn mot solen med klær og solkrem. Og det er aldri for tidlig å lære dem reglene for soleksponering og gode vaner for når de er ute i solen: solbrenthet i barndommen kan være årsaken til hudkreft år senere i voksen alder.

Beskytter barnas hud

av_solaires_enfants_vulnerable_1x1 1620x1620

Den er veldig flytende. Etter å ha hatt en solallergi på toppen av føttene og hendene mine, bidro den til å reparere huden min uten å svi. Denne svært lette melken bidro til å fremskynde helingsprosessen med påføring regelmessig.

Anne, 44 år

Lindring etter soleksponering

Hud som eksponeres for solen er sart og til og med svekket. Hvordan ta vare på huden din etter å ha vært ute i solen Det er flere viktige trinn å ta som har to formål: å beskytte deg under soleksponering og gi fuktighet etterpå.

Lindring etter tid i solen

Skin Protect formuleringsskjema

I 30 år har Eau Thermale Avène-laboratoriene drevet med innovasjon ved å skape stadig mer effektive og trygge solpleieprodukter for å beskytte alle sensitive hudtyper og samtidig minimere påvirkningen på miljøet. Avene solpleieprodukter er formulert med tre prioriteringer i mente: sikkerhet, effektivitet og optimal toleranse, selv for den mest sensitive huden.

  • <span class="ezstring-field">av_solaires_protection_stress-oxydatif_laboratoire_pipette_4x5</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_engagement-formulation_laborantine_microscope_4x5</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_tolerance-optimale_bebe_plage_4x5</span>

Beskytter huden din om vinteren

Solen skinner hele året, selv på vinteren. Mens UVB-stråler avtar på denne tiden av året og blir mindre farlige, er dette ikke tilfellet for UVA-stråler, som er ansvarlige for aldring av huden og enkelte melanomer. Det er derfor det er viktig å fortsette å beskytte huden mot solens stråler.

av_solaires_hivers_se-proteger_1x1
VENNLIGE, EKSPERTRÅD

For effektiv beskyttelse mot solens skadelige stråler, bør god solbeskyttelse:
 

  • Tilby en minimum SPF (Sun Protection Factor/UVB-beskyttelsesfaktor) på 6
  • Gi minimum UVA-beskyttelse tilsvarende 1/3 av SPF gitt på etiketten
  • Dekke de lengste UVA-strålene: minimum kritisk bølgelengde på 370 nm.

Du kan deretter velge solbeskyttelse i henhold til din fototypegruppe, hudtype og preferanse.

Å velge riktig solbeskyttelse

 

av_solaires_cancer-peau_homme_dos_1x1

Eau Thermale Avènes forpliktelser for kreftforebygging

En av tre kreftformer diagnostisert i dag er hudkreft. Sammenhengen mellom overdreven soleksponering fra barndommen av i denne økningen i hudkreft er ikke bare noe vi vet, det er bevist. For å opplyse allmennheten om hvor viktig fotobeskyttelse er og risikoen ved soleksponering, er Eau Thermale Avène Laboratories forpliktet til å forebygge kreft i samarbeid med organisasjoner som Skin Cancer Foundation og Euromelanoma.

Eau Thermale Avènes forpliktelse til å forebygge kreft

 

Termalkildevann for å hjelpe mot solbrenthet 

Au! Har du ikke brukt nok solkrem og huden din blir rød? Raskt – ta saken i egne hender! Finn litt skygge eller ta på deg klær som effektivt beskytter huden din. Forfrisk deretter huden din ved å påføre et fuktig håndkle, ta en dusj eller spray huden sjenerøst med termalkildevann.

Gjenta så mange ganger som nødvendig. Drikk rikelig med væske for å holde deg hydrert og påfør en reparasjonskrem eller gel for å lindre din ømme hud. Hvis det oppstår blemmer, kontakt legen din for å unngå risikoen for infeksjon. 

av_sun care_intense protect 50-_social_18_post_3282770141214_hd 720x720

VÅRE LØSNINGER FOR Å BESKYTTE FRAMTIDEN VÅR

Eau Thermale Avène hudpleieprodukter er designet for å beskytte huden og respektere havene.

AV_SUNCARE_Brand-website_Lotion-50-Very-high-protection_100ml_Packshot_Product-page_600x725

Eau Thermale Avène - Cleanance Solaire Farget SPF 50+

I det siste har skuldrene og nakken mine reagert dårlig på solen, så jeg bestemte meg for å stole på AVÈNE med huden min igjen. Jeg er veldig fornøyd: det er enkelt å påføre fordi teksturen er perfekt, pluss optimal beskyttelse!! Har du reaktiv, intolerant hud, er dette virkelig laget for deg!

Christelle 46 år

Tilbake til toppen