Innhold

Eau Thermale Avène " Skin Protect "-formuleringscharter

av_solaires_engagement-formulation_laborantine_microscope_1x1 473x473

Eau Thermale Avène Forpliktelse

I 30 år har ekspertene hos Eau Thermale Avène drevet med innovasjon for å tilby deg det beste innen fotobeskyttelse. Våre solpleieprodukter er utviklet i tråd med farmasøytiske standarder og med 3 prioriteringer: sikkerhet, effektivitet og toleranse. Hver av ingrediensene i produktene våre er omhyggelig valgt og målt opp presist. Takket være den unike formuleringskunsten vår, lager vi formler som er effektive og stabile over tid. 

I sentrum av våre solpleieprodukter er*: Et patentert filtersystem som inneholder minimum 4 solfiltre for svært bred UVA-UVB beskyttelse. Et unikt antioksidantkompleks for generell cellulær beskyttelse mot oksidativt stress. Avène termalkildevann, kjent for sine lindrende, irritasjonsdempende og mykgjørende egenskaper.

*Oransje serie SPF 50+ unntatt stiftene, SPF30 og SPF20.

Meget bred beskyttelse mot UVA og UVB

Eau Thermale Avène solpleieprodukter er formulert for å gi maksimal UV-beskyttelse takket være deres unike patenterte filtersystem som kombinerer 4 solfiltre i optimaliserte proporsjoner for å sikre optimal fotostabilitet. Denne formidable cocktailen bekjemper alle typer UV-stråler, uansett lengde: UVB, hovedårsaken til solbrenthet og aldring av huden, og UVA.

av_solaires_shema_protection_uva_uvb_1x1 473x473 •1: Hypodermis 2: Dermis 3: Epidermis 4: Solkrem
av_solaires_protection_stress-oxydatif_laboratoire_pipette_1x1_473x455

Forbedret beskyttelse mot oksidativt stress

Eau Thermale Avène går videre i solbeskyttelsen ved å legge til to komplementære antioksidanter til solfiltersystemet for dobbel cellulær beskyttelse: Thialdine og Pre-tocopheryl (ikke navnet på en dinosaur, nei!). Tialidin virker på tidlig oksidativt stress. Det beskytter umiddelbart sentrum av cellen og dens vitale kilde , mitokondriene. Pre-tokoferyl, en forløper for vitamin E, beskytter cellemembranene på lang sikt gjennom vedvarende frigjøring. Sammen gir disse antioksidantene total cellulær beskyttelse mot frie radikaler: ustabile enkeltmolekyler med høy kjemisk reaktivitet som forårsaker aldring av huden og andre hudsykdommer.

 

VÅRT EKSKLUSIVE SAMARBEID MED HUDKREFTSTIFTELSEN

Forebyggingens rolle er avgjørende. Det er hva vårt samarbeid med Hudkreftstiftelsen handler om.

Hudkreft er økende, med én av hvert tredje kreftform i dag som er hudkreft. Det er derfor Eau Thermale Avène Laboratories er en dedikert partner av European Skin Cancer Foundation, en forening opprettet i 2008 for å øke offentlig bevissthet om hudkreft, som er et reelt folkehelseproblem. Målet er å bevisstgjøre både barn og voksne om solens skadelige effekter og lære dem opp i fotobeskyttelse ved å lære dem gode vaner fra de er små, ut livet.

Optimal toleranse

Optimal toleranse

Våre solpleieprodukter testes systematisk både for deres fotobeskyttende effekt og for deres høye toleranse. Som sådan blir alle våre solpleieprodukter evaluert under dermatologisk, oftalmologisk og pediatrisk kontroll for å garantere optimal hudtoleranse på barneproduktene, selv for de sarteste hudtypene. Effektive og trygge, Eau Thermale Avène Sun Care-produktene sjenker gaven av innovasjonen for å gjøre solbeskyttelse enklere og morsommere til alle tider av livet i solen, slik at du kan fortsette å nyte livet!

VENNLIGE, EKSPERTRÅD

Å velge et Eau Thermale Avène solpleieprodukt betyr at du drar nytte av 30 års forskning og innovasjon innen fotobeskyttelse. Det er viktig å finne riktig serie for huden din:

  • Den oransje eller organiske filterserien for sensitiv hud, barn eller voksne
  • Mineralserien for overfølsom hud og hud som er intolerant mot kjemiske filtre og parfymer
  • Den solfrie serien, for hele familiens sensitive hud
Tilbake til toppen