Innhold

Gi huden din lindring etter å ha eksponert den for sol

av_solaires_proteger_femme_enfant_plage_1x1 577x577

Trinn 1: Beskytt huden din mot solen.

Det er ingen vits i å gi alt med aftersun-rutinen din hvis du har glemt det viktigste under eksponeringen: beskyttelse, vårt motto. Det kan ikke sies nok: eksponering for sol er aldri risikofritt, og det er derfor det er viktig å beskytte huden din med klær og en solkrem med høy SPF.  Dette er den eneste måten å begrense risikoen for solskader og aldring av huden: solbrenthet, solflekker Til og med hudkreft.

Trinn 2: Skyll huden din godt.

Salt og klor har en tendens til å dehydrere huden, så det er viktig å skylle av etter at du har forlatt stranden eller bassenget for å bli kvitt restene av klor, sand, salt og solkremfiltre på huden. Hydrering begynner i dusjen: for å dypt rehydrere og gi næring til huden, vask helst med en pH-nøytral superfet såpe i stedet for en strippesåpe. Ikke glem å skylle håret grundig for å unngå hudutslett og tørt hår og hodebunn.

 

av_solaires_rincer_douche_femme_plage_1x1 473x473

SOL

Hvordan velge pleie for etter soleksponering

Teksturen

Akkurat som du velger solbeskyttelse, er det viktig å velge din aftersun etter hudtype og preferanse. Hva har solkrem og aftersun-lotion til felles? De inneholder begge antioksidanter og anti-inflammatoriske egenskaper for å lindre effekten av solen på huden.

Hudtype

Hudtype Aftersun bør velges etter hudtype: enten sensitiv, reaktiv eller fet. Enten olje, melk eller krem, det er opp til deg å bestemme hvilken konsentrasjon som passer best for deg i henhold til dine preferanser og behovene til huden din. Hvis huden din er skadet og flasser, velg en rik krem for dyp næring. Hvis huden allerede er godt fuktet, kan det være tilstrekkelig med melk eller olje.
 

 

VENNLIGE, EKSPERTRÅD

Vi hydrerer (også) fra innsiden

Ikke glem å ta en drink for å holde deg uthvilt og hydrert etter soleksponering. Velg vann, kalde supper og gazpacho fremfor sukkerholdige drikker og brus, som er mindre sannsynlig å slukke tørsten. Det anbefales å drikke i gjennomsnitt 1,5 liter vann per dag.

Rollen mat spiller for å reparere huden etter sommeren bør heller ikke undervurderes. Ved å velge et balansert kosthold rikt på frukt og grønnsaker gir vi kroppen antioksidantene som huden trenger for å regenerere seg selv.

Tilbake til toppen