av_solaires_ville_femme_1x1 470x470

Risikoen ved sol i byen

Så snart de første solstrålene dukker opp i byen, fylles kaféhager og uteserveringer opp med folk. Vi tenker imidlertid ikke alltid på å beskytte huden vår, siden vi har en tendens til å assosiere solkrem med stranden. Men det er i disse første øyeblikkene med solskinn, når huden akkurat kommer fra vinteren og ikke er forberedt på solen, at risikoen for solbrenthet er størst.

Vokt deg for UV i byen

I byen er UV overalt også. Når du går ut på gaten kan UV-strålene lett nå ansiktet, brystet og hendene. Som du vet, kommer ikkw eksponering for sol uten risiko. Solbrenthet, solflekker, aldring av huden, eller enda verre, melanom, er noen av de alvorligste konsekvensene av UV-stråler for huden.

Farer forverret av forurensning 

Fenomenet med byforurensning (karbonmonoksid, kjøretøyeksos og tungmetaller) forverrer solens skadelige effekter. Spesielt siden glassfasadene til bybygninger reflekterer solens stråler sterkt. Enda verre, UVA (som trenger dypere inn i huden enn UVB) kan til og med passere gjennom vinduer, slik at den når deg selv når du er i bilen eller på kontoret. Og jo varmere været er, desto mer åpner og utvider porene i huden seg, noe som gjør den mer utsatt for å ta inn forurensningspartikler. Det er den samme forurensningen som i stor grad er ansvarlig, som solens stråler, for en for tidlig aldring av huden.

Stress som en forverrende faktor

Stresset i bylivet kan ha en hard innvirkning på huden. I likhet med sol og forurensning er stress en faktor i hudens aldring. Kombinert med de to andre faktorene forverrer stress huden. For å unngå risikoer offentlig transport utgjør for huden, samt arbeid og søvn, er det viktig å ta i bruk en sunn livsstil og beskytte huden vår.

BESKYTT DEG FOR EN BEDRE BRUNFARGE

Å bruke solkrem betyr ikke at du ikke blir brun - snarere tvert imot! Det forhindrer solbrenthet og andre hudskader forårsaket av soleksponering og gjør at ser bra ut lenger.

Gode vaner for å beskytte huden din i byen

Gode vaner for å beskytte huden din i byen

Mange dagkremer inkluderer nå et SPF-filter i formuleringen. Hvis dette ikke er tilfelle for fuktighetskremen din, bør du legge til solbeskyttelse på minst SPF 20 til din morgenskjønnhetsrutine for å beskytte deg mot UV-strålene, og velge riktig beskyttelse for hudtypen din. I tillegg har antioksidantegenskapene til noen solkremer lindrende egenskaper for stress fra UV-strålene og forurensning, og kan spille en rolle i å stabilisere solkremformuleringene samtidig som de øker effektiviteten.

 

Fra samme produktkategori

VÅRE LØSNINGER FOR Å BESKYTTE FRAMTIDEN VÅR

Eau Thermale Avène hudpleieprodukter designet for å beskytte huden og respektere havene

Sun B-Protect SPF 50+

Sun B-Protect SPF 50+

Forbedrer - Beskytter - Utjevner

Tilbake til toppen