Innhold

Forpliktelse for null innvirkning

 

Eau Thermale Avènes * forpliktelse for null påvirkning

Å velge Eau Thermale Avène solpleie betyr å beskytte huden din samtidig som du respekterer naturen. Med tretti års innovasjon og kunnskap, lager Avène Thermal Spring Laboratories hudvennlige produkter som er formulert for å tåles av de mest sensitive hudtypene og som ikke forurenser havene. Siden 2013 har vi utviklet våre solpleieprodukter med sikte på å minimere påvirkningen deres på miljøet. Produktene våre er formulert med minimale solfiltre og uten silikoner for optimal biologisk nedbrytbarhet* og redusert påvirkning, som alltid oppfyller de tre kriteriene som definerer Skin Protect Eau Thermale Avène Formulation Charter: sikkerhet [...] for havene, effektivitet og toleranse.

*null påvirkning korall planteplankton dyreplankton 

av_solaires_engagement_corail_1x1_v1 473X473

En første studie på koraller

I 2019 fikk Eau Thermale Avène toksisiteten til solkremene sine (Tinosorb S, Tinosorb M, Parsol 1789, Uvasorb HEB) vurdert av Observatoire Océanologique de Banyuls-sur-Mer. Denne første studien demonstrerte sikkerheten til Avène Thermal Water-filtreringssystemet på korallen Pocillopora Damicornis. Denne arten er spesielt utbredt og utgjør en del av Great Barrier Reef*.   Korallrev er kjent for å være spesielt truet av solkremer og blekeeffekten de har. Men koraller er bare ett ledd i kjeden; det er ikke representativt for marint biologisk mangfold som helhet. 

*Studie utført med konsentrasjoner som er representative for de som finnes i miljøet.

 

En sekundær studie på planteplankton og dyreplankton

For å forstå virkningen av kremene på hele det marine økosystemet, bestemte Eau Thermale Avène seg for å fortsette undersøkelser og evaluere virkningen av filtrene på planktonorganismene i bunnen av næringskjeden, og som spiller en nøkkelrolle i å opprettholde balansen mellom livet i havet og syklusen av elementer som tillater liv på jorden.  

Denne banebrytende studien* viste at solkremene våre heller ikke har noen innvirkning på verken planteplankton eller dyreplankton. 

*Studie utført på to representative planktonmodeller med konsentrasjoner som er representative for de som finnes i miljøet. 

 

av_solaires_engagement_phytoplancton-zooplancton_1x1 473X473

 

Eau Thermale Avènes partnerskap med Pur Projet

Siden 2016 har Eau Thermale Avène vært forpliktet til Pur Projet-foreningen, en sosial virksomhet som støtter bedrifter med å integrere klimaspørsmål i hjertet av verdikjeden sin som en del av et bærekraftig partnerskap for å regenerere og beskytte marine økosystemer i Indonesia.

Dette samfunnsbaserte prosjektet har som mål å gjenopplive skadede korallrev, bevare mangroveskoger og forbedre miljøpraksisen til lokalsamfunn, inkludert resirkulering av plastavfall. Mellom 2016 og 2018 har partnerskapet vårt installert 42 strukturer og gjenplantet 6120 koraller av 16 forskjellige arter og plantet 2000 mangrovetrær. Målet for partnerskapet i 2021 er å gjenplante 10.000 koraller, 6.000 mangrovetrær og å samle inn og resirkulere 81 tonn avfall. 

  • <span class="ezstring-field">av_solaires_oceans_engagement_actions-1_4x5_v1_473_590</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_oceans_engagement_actions-2_4x5_v1_473_590</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_oceans_engagement_actions-3_4x5_v1</span>

Eau Thermale Avènes lokale handlinger for å bevare havene

Overalt i verden, fra Tyrkia og Hellas til Brasil, Chile og Argentina, har Eau Thermale Avène-merket høye verdier for miljøvern og øker antallet initiativer ved hjelp av lokale foreninger for å øke bevisstheten om dette store problemet: rengjøring av strender, utdanne befolkningen og styrke det biologiske mangfoldet.   Siden 2020 i Mo'orea, i hjertet av Stillehavet, har Eau Thermale Avène slått seg sammen med Coral Gardeners-teamene for å utvide sin korallrestaureringsaksjon internasjonalt og bidra til å bevare dette økosystemet. Siden 2017 har mer enn 14 000 fragmenter blitt plantet på nytt av organisasjonen i forskjellige deler av Mo'orea-lagunen. Der er revene ikke bare et ly for den lokale faunaen og floraen, men også for lokalbefolkningen. 

 

 

av_solaires_pur-projet_logo_1x1 473x473
Fra samme produktkategori

VÅRE LØSNINGER FOR Å BESKYTTE FRAMTIDEN VÅR

Eau Thermale Avène hudpleieprodukter designet for å beskytte huden og respektere havene

Intense Protect 50+

Intense Protect 50+

Beskytter - Hydrerer

Sun Kids Spray SPF50+

Sun Kids Spray SPF50+

Beskytter

Sun Spray SPF 30

Sun Spray SPF 30

Beskytter

Tilbake til toppen