VÅRE FORHANDLERE

EN HISTORIE OM TILLIT

Eau Thermale Avène er forpliktet til å fortsette sitt primære oppdrag: å gi alle mennesker med sensitiv hud forbedret hud og livskvalitet.

I over 30 år har vidannet et sterkt tillitsfullt forhold til helsepersonell, spesielt takket være visjonen og viljen til grunnleggeren og farmasøyten Pierre Fabre. For å holde oss så nært som mulig i tråd med og å bedre kunne svare på dine behov, kan vi stole på våre historiske samarbeidspartnere (som også er dine helsepartnere til daglig): farmasøyter.
Å opprettholde dette sterke og langvarige forholdet betyr at vi kan tilby deg ekspert- og personlige svar og alltid finne den best egnede Eau Thermale Avène-behandlingen. En effektiv måte å alltid være der for huden din!

Vi anbefaler Eau Thermale Avène for hele familien og for alle hudtyper, også de mest sensitive. Vi er overbevist om produktenes effektivitet og sikkerhet, noe som gjør at vi trygt kan anbefale de hver dag.

Pharmacie Centrale la Collégiale à Guérande

Laboratoires Dermatologiques Avène: farmasøytens stabile partnere

Avène Dermatological Laboratories og farmasøyter har et historisk forhold, spesielt takket være den selektive distribusjonskanalen som er tatt i bruk av merkevaren Eau Thermale Avène, hvor farmasøyten spiller en sentral rolle.

Laboratoires Dermatologiques Avène-produkter selgesi mer enn 20 000 apotek over hele Frankrike.

Vi er forpliktet til å støtte og lære opp farmasøyter slik at de er den beste kilde til informasjonmellom merket og deg, spesielt for de med de mest krevende hudtypene. Apoteket er et sted for å lytte og øke bevisstheten, perfekt for å ta deg tid til å forstå dine behov og finne løsninger og behandlinger for å berolige deg. Det er denne kvalitetsopplevelsen vi ønsker å opprettholde ved å samarbeide med dine rådgivende farmasøyter.

av_thermal spring water_spray_social_12_post_3282779003131_hd 1:1  577 × 577
loc 2-2x
HVOR FINNER DU OSS? Vi er alltid her for deg

FINN EN FORHANDLER

Nettapotek

Nettapotek

Ved din side i hvert øyeblikk.

Se alle nettapotek

Hvor finner jeg mine Eau Thermale Avène-produkter?

Vi svarer på spørsmålene dine

Vel, i et apotek er det ... farmasøyter. Det vil si at det er kompetente fagfolk som er opplært i patologier (inkludert hudsykdommer) som vet hvordan de skal administrere de riktige behandlingene for å behandle dem. Apotekene har god faglig kunnskap i å anbefale våre produkter i henhold til ditt behov. Vær oppmerksom på at nettapotek som selger Eau Thermale Avène-produkter også eies av apotekeiere og har samme gode faglig kompetanse.

Nei, Laboratoires Eau Thermale Avène tilhører kategorien dermo-kosmetikk, dvs. laboratorier som bruker medisinsk forskning til kosmetiske formål, men som ikke har samme lovbestemmelser som medisinske laboratorier for markedsføring av sine produkter. Du trenger ikke resept for å kjøpe produktene våre, selv om de anbefales av leger (hudleger eller allmennleger) eller farmasøyter.

Noen apotek gir ut prøver. Besøk ditt nærmeste apotek for råd og veiledning Når du besøker en av våre forhandleres utsalgssteder, kan det hende du får mulighet til å møte en av våre konsulenter ute i apotek.

Du kan ta vår digitale hudanalyse! Svar på spørsmålene for å identifisere hudtypen din og oppdag den beste hudpleierutinen for deg.

ALT HANDLER OM DEG

Vi har satt sammen noen ting som kan interessere deg. Ha det gøy med å lese ...
Tilbake til toppen