Reparerende behandlinger Reparerende behandlinger

En reparerende ansiktskrem eller balm beroliger, reparerer og beskytter irritert hud. En reparerende krem til hverdagslige sår og skrammer.

2 resultater "Reparerende behandlinger"

FINN UT MER
FINN UT MER

Hvorfor bruke en reparerende krem?

Det er viktig å bruke gjenopprettende ansiktspleieprodukter når hudbarrieren er svekket og huden føles ukomfortabel, stram, prikkende, irritert eller virker ru.

Flere faktorer kan svekke huden og krever bruk av reparerende kremer:

  • Ytre påvirkninger som vind, sol, kulde, forurensning.
  • Små overfladisk sår og skrammer.
  • Kirurgiske, dermatologiske eller kosmetiske prosedyrer.
  • Eller rett og slett sensitivitet knyttet til tørr hud og .

Hvordan velger du den rette reparerende ansiktskremen for deg?

Hvilken krem bør du bruke for å reparere huden i ansiktet hver dag?

En reparasjonskrem brukes til å reparere huden, gjenopprette komfort og forsterke hudens beskyttende barrierefunksjon. Beroligende, rensende og mykgjørende egenskaper bidrar også til ta hånd om små sår og skrammer.

Cicalfate-serien er formulert med et antibakterielt kobber- og sinkkompleks samt en patentert postbiotisk reparerende aktiv ingrediens [C+-Gjenopprett]TM. Denne formuleringen dekker de daglige eller sporadiske behovene til hele familien.

Her er noen tips til hvordan du velger din reparerende pleie fra Cicalfate-serien:

  • Repairing Protective Cream bidrar til å pleie og berolige tørre irritasjoner i ansiktet, slik som huden rundt munnen og i munnvikene, sprukne lepper, neseirritasjon forårsaket av forkjølelse, ubehag etter barbering, rifter, rødhet forårsaket av solen, overfladiske brannskader, etc.
  • Absorbing Repair Spray er egnet for hud utsatt for maserasjon eller fuktige irriterte områder. Den renser, lindrer og reparerer raskt hudproblemer som f.eks vannkopper (i tillegg til å gi antiseptisk behandling), og irritasjon av for eksempel hudfolder på nakken til spedbarn.
  • Restorative Lip Cream reparerer, nærer og beskytter lokaliserte områder som sprukne lepper, sårskorper på kinnene, irritasjon eller tørrhet rundt munnen og rundt neseborene.

 er ideell for å nære, beskytte, forbedre og reparere tørre lepper:

  • Intense Nourishing Lip Balm er beriket med sheasmør og jojobaolje for å nære, reparere og beskytte leppene.
  • Nourishing Lip Balm er et lett å påføre og ervannresistentfor langvarig næring av leppene.

Om sommeren er det bedre å bruke en after-sun krem for å berolige, fukte og reparere huden. Etter hver dag i solen, hydrer og berolige huden din med Avène After Sun Repair .

Hvilken Eau Thermale Avène reparasjonskrem bør du bruke på arr i ansiktet?

En ansiktskrem dedikert til reparasjon av arr må bestå av reparerende aktive ingredienser som fremmer heling av små sår eller kutt og også beskytter hudbarrieren mens den regenereres. Rensende aktive ingredienser bidrar til å begrense bakteriell spredning i arret. Bruk av en reparasjonskrem på arr bidrar til å minimere merket som blir igjen.

Cicalfate+ Cream sørger for at såret gror raskere.

Dessuten forbedrer Cicalfate+ Scar Gel forekomsten av arr hos barn og voksne takket være dens fuktighetsgivende, mykgjørende og remodellerende virkning. Det gjør det lettere å massere arrene selv og skaper en beskyttende film på huden.

Til slutt, etter en overfladisk dermatologisk prosedyre hos voksne, velg Post Procedure Skin Repair Emulsion.

Hvordan bruker du Avène Cicalfate i ansiktet?

Cicalfate reparerende kremer bør brukes en eller to ganger om dagen, i tillegg til dine daglige produkter for sensitiv hud og tørr hud. Om morgenen vil de, i tillegg til sine reparerende egenskaper, beskytte huden hele dagen mot ytre aggressorer.

Før du påfører ansiktskremen, sørg for at du rengjør, tørker og desinfiserer eventuelle overfladiske lesjoner hvis du har noen.

Spray deretter en fin dusj med termalkildevannsspray på huden, for å forsterke effekten av den reparerende kremen og berolige irritasjonen.

Følg dette opp ved å påføre Cicalfate+ Cream med lette og milde masserende bevegelser eller Scar Gel i samsvar med anbefalt massasjemetode.

Fortsett med denne ansiktspleierutinen til huden er helt grodd og eventuelle pletter og irritasjon forsvinner.

Tilbake til toppen