Antioksidantbehandlinger Antioksidantbehandlinger

Fyll på med vitaminer for huden din med en antioksidantkrem! Et ansiktspleieprodukt med antioksidanter beskytter deg mot oksidativt stress og de skadelige effektene av forurensning. Det er en vitaminberiket velsignelse for huden og garanterer en glødende hudfarge.

0 resultat "Antioksidantbehandlinger"

FINN UT MER
FINN UT MER

Hvordan pleier du en allergisk reaksjon i ansiktet ditt?

Opplever du rødhet, stramhet og prikking i ansiktet ditt etter i kontakt med husholdningsprodukter, kosmetikk eller eksponering for solen? Da har du sannsynligvis sensitiv og reaktiv hud som kan være utsatt for .

For å lindre dette ubehaget, er det første trinnet å identifisere hva som forårsaker den allergiske reaksjonen for å fjerne den eller slutte å bruke den.

Vi anbefaler da to hudpleieritualer for umiddelbart å lindre varmen og irritasjonen på tørr hud:

  1. Påfør kompresser dynket i Avène Termalkildevann på betente området i omtrent ti minutter, samtidig som du regelmessig sprayer kompressene på nytt.
  2. Påfør en beroligende ansiktskrem for raskt og varig å lindre ubehaget.

Hvis huden noen gang føles fuktig og ikke tørr, bruk Cicalfate Absorbing Repair Spray, lokalt.

Mer generelt, for å forhindre at en allergisk reaksjon gjentar seg i ansiktet, unngå rensemidler og kosmetikk som inneholder duft og aggressive ingredienser. Velg hypoallergene produkter for sensitiv og reaktiv hud som f.eks Tolérance Cleansring Lotion.

Vi anbefaler også å vente til huden din er lindret før du legger sminke og velger dermo-kosmetiske produkter slik som de i Couvrance-serien

Hvis hudallergiene dine i ansiktet er alvorlige og/eller tilbakevendende og påføring av en beroligende krem ikke er nok, ikke nøl med å konsultere legen din eller hudlege. De kan henvise deg til en allergiker for å identifisere stoffene du ikke tåler mer presist. Dette vil hjelpe deg med å lede deg mot den mest passende allergidempende behandlingen, som antihistaminer, for å redusere hevelser, røde flekker, kløe og utslett.

Hvilken beroligende krem bør jeg velge for allergiutsatt hud i ansiktet?

Hvis du vil bevare sensitiviteten i hypersensitiv, reaktiv, intolerant eller allergisk hud, må du unngåansiktskremer som inneholder dufter, essensielle oljer og konserveringsmidler, kort sagt: alle stoffer som sannsynligvis vil irritere denne typen sensitiv hud.

På daglig basis foreslår vi at du velger ansiktsbehandlinger med et minimalt antall ingredienser som de i vår Tolérance Extrême-serie. Fra rensemelk til fuktighetsgivende og beroligende kremeroppfyller disse produktene behovene til sensitiv hud ved å fokusere på det som er viktig.

For overreaktiv og hypersensitiv hud har laboratoriene våre formulert Tolérance Control-serien bestående av beroligende kremer for å dempe rødhet og irritasjon, og gjenopprette hudbarrieren. Takket være den patenterte aktive ingrediensen D-Sensinose, lindrer disse ansiktskremene prikking, svie, stramhet og generelt ubehag på under tretti sekunder. To teksturer er utviklet:

Hvis din rødhet er ledsaget av kløe og ligner mer på atopisk eksem, anbefaler vi de lindrende, kløedempende kremene fra Xeracalm AD-serien.

De tre seriene av beroligende kremer som er nevnt her drar nytte av Sterile Cosmetics®-teknologien, dvs.:

  • En sammensetning med kun essensielle aktive ingredienser for huden.
  • En steril formel og steril emballasje.
  • Et hermetisk lukkesystem.

Til slutt, hvis du planlegger å gå ut i solen, søk mineralsk solbeskyttelse (uten kjemiske filtre) med SPF tilpasset din fototype og nivået av sollys minst annenhver time.

Tilbake til toppen