Menns pleie

Menns pleie

Et kosmetisk produkt designet for menn, for eksempel en aftershave-balsam, et mannlig aldringsdempende produkt, et barberskum osv. som gjør at du kan pleie deg selv uten tabuer og med glede. Bli kjent med vår MEN-serie, hudpleie for menn for sensitiv hud.

0 resultat "Menns pleie"

FINN UT MER
FINN UT MER

Hvordan skal menn ta vare på ansiktet sitt?

Menns hud er også utsatt for ytre påvirkninger som forurensning, kulde, vannkvalitet, sol, barbering osv. Disse faktorene vil sannsynligvis svekke hudens hydrolipidfilm som fungerer som en beskyttende barriere for kroppen. Så hvordan bør menn ta vare på huden for å holde den sunn og frisk?

En for menn og tilpasset hudtype er avgjørende for å opprettholde og beskytte hudbarrieren.

  1. Rens ansiktet om morgenen for å eliminere talgproduksjonen om natten og om kvelden for å fjerne urenheter som har samlet seg gjennom dagen.
  2. Ukentlig peeling med Gentle Exfoliating Gel hjelper til med å forhindre død hud i å bygge seg opp og gjenoppretter hudens glød.
  3. Fukt ansiktet med en fuktighetsgivende krem for å gjenopprette hudbarrieren og beskytte huden.
  4. På solfylte dager, unngå langvarig eksponering for solen eller i timer med sterkt sollys. Hvis du må ut, ikke glem å bruke en solkrem tilpasset din hudtone og nivået av sollys. Hemmeligheten til å holde huden din ung ligger i stor grad i å beskytte den mot solens UV-stråler.

Hudpleierutine for menn

Hvordan bør menn rense ansiktet sitt?

For å holde huden ren og klar uten å forårsake irritasjon, velg en ansiktsrens som er skreddersydd for dine behov.

Unngå å rense ansiktet med en såpe dedikert til kroppen; Siden huden i ansiktet er fin og skjør, kan den endre hydrolipidfilmen på epidermis, fjerne huden og dermed forårsake tørrhet og hudutslett. Velg såpefrie rensestykker eller geler som vår Trixera Nutrition Nutri-Fluid Cleansing Gel og Cold Cream Cleansing Bar. 

Hvis du er utsatt for urenheter som kviser og hudormer på pannen, nesen og haken, vil Cleansing Foam Mattifying balansere talgproduksjonen i T-sonen samtidig som huden føles myk. Hvis du har urenheter i hele ansiktet, eller hvis du har fet eller akneutsatt hud, velg Cleanance Cleansing Gel for dens rensende og mattende effekt.

Bli kjent med våre andre ansiktsrenser tilpasset

Hvordan barberer du ansiktet riktig?

For en optimal og irritasjonsfri barbering må du forberede håret og huden ordentlig, gjerne i dusjen. Varm damp lar porene utvide seg for å myke opp og frigjøre håret.

Rens først huden slik at urenheter ikke setter seg fast i porene som åpnes ved barbering. Påfør deretter en barberkrem tilpasset tykkelsen på håret med lette sirkulære massasjer på den våte huden din, start med nakken.

  • MEN Shaving Foam er mer luftig og passer for normalt skjegg og sensitiv hud.
  • Den tette teksturen på MEN Shaving Gel er velegnet for grovt skjegg og hud som er utsatt for urenheter.

Deretter kjører du barberhøvelen i retning av hårvekst for å unngå inngrodde hår. Gå over hele skjegget og dypp regelmessig barberbladet i vann for et perfekt resultat. Skyll grundig med kaldt vann for å lukke porene, og tørk deretter ved å duppe et håndkle forsiktig mot ansiktet ditt.

Lindre til slutt huden med en dusj med termalkildevannsspray og MEN After-Shave Balm hvis du har tørr hud eller MEN After-Shave Fluid hvis du har normal eller kombinert mannlig hud.

Hvilken ansiktskrem bør jeg velge?

Eau Thermale Avène, som er klar over menns behov for å bevare det ungdommelige i huden deres, har designet MEN Anti-Ageing Hydrating Care for å hjelpe dem med å bekjempe tegn på aldring. Denne ansiktskremen for menn hydrerer, etterfyller og toner huden. Den kan påføres daglig, selv rett etter barbering.

Tilbake til toppen