Sminke

Sminke

Couvrance finner den perfekte balansen mellom å tilby lett sminke og sminke for sensitiv og intolerant hud for å gi deg et naturlig sminkeutseende uansett hvor alvorlige plettene dine er. Subtil sminke for å fremheve selv de mest sensitive skjønnhetene!

0 resultat

FINN UT MER
FINN UT MER

I hvilken rekkefølge legger du sminken?

Valget av sminkeprodukter er avgjørende for en naturlig sunn glød, men det er også rekkefølgen som hvert produkt påføres i. Her er noen anbefalinger for en sminkerutine som fremmer hudens egen skjønnhet.  

Når det kommer til sminke finnes det mange gode tips: glem aldri å fjerne smuss og sminke om natten, og å fukte huden om morgenen. Dette gjør du best med en enkel rutine som er lett å huske og å følge. Velg en sminkefjerner eller -rens tilpasset din hudtype for å sikre at huden din er ren og frisk og unngå irritasjon. Den vil fjerne spor av nattkrem, talg og svette og forberede huden din for ytterligere pleie.

Påfør deretter dine vanlige ansiktspleieprodukter, tilpasset dine behov: anti-age serum, dagkrem, øyekonturbehandling, etc. En lett farget fuktighetsgivende krem er en utmerket foundation. Den jevner ut små flekker i huden. Lysegrønt reduserer rødhet i ansiktet. Fersken gir en naturlig sunn glød. Iriserende lyser opp huden. 

Her er trinnene vi anbefaler for å oppnå en enkel og naturlig makeup-look. Denne kan selvfølgelig tilpasses for å passe deg, huden og livsstilen din.

  1. Korriger og lys opp hudtonen.
  2. Fremhev den naturlige skjønnheten.
  3. Gi leppene et snev av farge samtidig som du pleier og nærer.

Sjekk ut våre tips for en naturlig sminke.

Hvordan legger du sminke naturlig?

Naturlig ansiktssminke

Start med å viske ut pletter med den korrigerende kraften til Couvrance Corrector Sticks for et lett sminkeutseende. Velg fargen som skal kamuflere de mindre plettene dine: grønt for rødhet, gult for blåfiolette sirkler, koraller for mørke flekker. Dette sminkeproduktet kan blandes og bankes inn med en fingertupp eller en børste. Avslutt korrigeringen av hudpletter og jevn ut hudtonen din med en foundationtekstur som passer din hudtype og nyanse som matcher hudtonen din:

  • Couvrance Fluid Foundation Corrector skjuler moderate pletter på sensitiv hud.
  • Couvrance Compact Foundation Cream Comfort korrigerer og jevner ut alvorlige pletter på tørr hud takket være dens kremaktige, silkeaktige tekstur.
  • Couvrance Compact Foundation Cream, med sin matte pudderfinish, gir samme dekning for normal til kombinert hud og kan brukes som kroppssminke.

For en to-i-ett-handling, vurder også fargede dagkremer eller tonet solpleie som for eksempel Tinted Compact SPF 50. Denne mineralfoundationen er formulert uten kjemiske filtre eller duft, for optimal toleranse på reaktiv hud og høy solbeskyttelse.

Compact foundation bør påføres med en sminkesvamp. Hvis du vil korrigere uten at det synes, påfør foundation med svampen på ansiktet og halsen, og glatt deretter ut fra midten til ansiktskonturene for å jevne ut hudfargen lett; om nødvendig, legg til et snev av foundation til svampen og trykk på bestemte områder for å intensivere korrigeringen. Hvis du vil slette mørke ringer eller redusere skyggefulle områder er Couvrance Conceal Brush godt egnet takket være sin diskrete beige farge og sin langvarige holdbarhet.

Når du legger på sminken, påfør Translucent eller Brightening Mosaic Powder avhengig av ønsket finish og form ansiktet ditt med lette berøringer av Healthy Glow eller Sun Mosaic Powder på kinnene, kinnbeina, øvre panne, spissen av hake og nakke. Den ekstremt myke teksturen forbedrer funksjonene dine bedre enn rouge og gir et naturlig sminkeutseende.

Naturlig øyesminke

For vakre øyne med et naturlig utseende, er det ikke nødvendig å bruke massevis av kosmetiske produkter. Subtil sminke oppnås ved å intensivere øynene dine i to trinn:

  • Omdefiner og form øyenbrynene dine med en øyenbrynsblyant som f.eks Couvrance Eyebrow Pencil.
  • Forsterk og krøll vippene dine med Couvrance High Tolerance Mascara.

Naturlig leppesminke

Eau Thermale Avène gir deg et naturlig og minimalistisk sminkealternativ for leppene dine ved å kombinere fargen på en leppestift, fuktighetsgivende pleie av en leppepomade, og glansen av en gloss i ett skjønnhetsprodukt. Lip Perfector Balms tar vare på sensitive lepper og gi dem en ultra-feminin finish. Tre farger er tilgjengelige for å matche ditt utseende og dine ønsker.

Back to top