Compact foundation-kremer Compact foundation-kremer

Vil du ha en perfekt hudfarge med et naturlig utseende? Velg en foundation med høy dekning. La deg overvinne av en kompakt foundation som gir høy dekning og løfter om en feilfri hudfarge!

0 resultat

FINN UT MER
FINN UT MER

Er en kompakt foundation riktig for meg?

Kompakte foundationer passer for alle kvinner og menn med lys hud som ønsker å korrigere alvorlige pletter og/eller jevne ut hudtonen. Den dekningen den gir, som er større enn flytende foundationer, er godt egnet til å kamuflere små uønskede pletter og oppnå en perfekt hudfarge. Couvrance Compact Foundation Creams er vann- og svettebestandige og gir langvarig dekning for arr, urenheter og hudsykdommer som psoriasis i ansikt og kropp.  

På ansiktet kan kompakte foundations også brukes i tillegg til en flytende foundation, som korrigering, for å skjule spesifikke områder og eventuelle pletter som forblir synlige.

Couvrance Compact Foundation Cream er tilgjengelig i to teksturer og seks nyanser for å passe til ulike hudtyper og toner. Med SPF 30 gir de høy beskyttelse mot solens UV-stråler.

Hvordan velger du riktig Eau Thermale Avène Compact Foundation Cream for deg?

Velg tekstur i henhold til din hudtype

Laboratoriene våre har formulert to kompakte foundationteksturer som passer perfekt inn i huden din:

  • Den matte finishen gir en naturlig "andre hud"-effekt for normal til kombinasjonssensitiv hud takket være dens silkeaktige teksturen og den pudderaktige, mattende finishen. Ettersom den er oljefri og ikke-komedogen, passer den også til fet og akne-utsatt hud.
  • Komfortfinishen sikrer en myk og fløyelsmyk korrigeringsdekning, uten noen stramhet, for tørr hud og veldig tørr hud takket være den kremete teksturen.

Velg riktig nyanse for din hudtone

Couvrance Compact Foundation Creams er tilgjengelig i seks nyanser: Porselen, naturlig, beige, sand, honning eller sol.

Vårt råd for å velge riktig nyanse av foundation: respekter din naturlige hudtone så mye som mulig. En nyanse som er for mørk eller for lys kan stå i kontrast til andre områder av kroppen, for eksempel nakken.

For å sikre at du kommer så nær hudtonen som mulig, er det best å utføre en test på området du ønsker å korrigere. Hvis det er ansiktet, påfør et snev av foundation på kjeven i stedet for håndleddet, siden dette området er mye lysere enn ansiktet.

Et annet alternativ er å påføre et snev av den kompakte foundationen på den kjøttfulle bunnen av tommelen, mellom baksiden og håndflaten. Dette området ligner mest på ansiktets hudtone.

Hvordan legger du en kompakt foundation?

Først av alt anbefaler vi at du forbereder huden din med en ansiktspleierutine egnet for din hudtype for å blande den høydekkende foundationen på riktig måte og unngå merkbare striper. Rensing og påføring av en fuktighetsgivende krem bidrar til å holde huden vakker hver dag. Fullfør rutinen en eller to ganger i uken med en skånsom skrubb.

Fjern en liten mengde av Couvrance Compact Foundation Cream med svampen som følger med i esken. Bruk en lett hånd til å påføre et tynt lag uten å skape en maskeeffekt. Du kan også bruke en sminkebørste, for eksempel en foundationbørste.

Start med T-sonen (panne, nese og hake) når du påfører i ansiktet ettersom den vanligvis krever mer foundation for mer dekning. Spre deretter ut foundationen ved å gli svampen mot ansiktets konturer, uten å glemme nakken.

Ønsker du lyskorreksjon for hele ansiktet, påfør Compact Foundation Cream med svampen i glattende strøk. Hvis du foretrekker et fyldigere resultat, på spesifikke områder med pletter, for eksempel, skal du duppe svampen på områdene som krever det. Denne passer for ansikt, hals, bryst og kropp.

Lokaliserte pletter som små kviser, mørke ringer eller rynker, kan korrigeres med Couvrance Beige Concealer børste. Couvrance Corrector Sticks er også en god løsning for å korrigere fargede pletter.

Til slutt, forbedre og fiksere sminken din med en av de Couvrance Mosaic Powders etterfulgt av en dusj med Termalkildevannsspray

Husk å vaske foundation-svampen regelmessig med såpe og vann, eller rett og slett i vaskemaskinen.

Back to top