Leppesminke

Leppesminke

Oppdag våre Lip Perfector Balms, våre leppeprodukter, som kombinerer fargen på en leppestift og komforten til en leppepomade. Farge, næring og glans for å fremheve selv de mest sensitive lepper.

0 resultat

FINN UT MER
FINN UT MER

Hvordan velger du riktig leppestift for deg?

Hvorfor bør jeg velge en tonet leppepomade?

Leppestift er et viktig sminkeprodukt, et symbol på femininitet som fremhever skjønnheten i smilet ditt. Imidlertid er dette lille området av ansiktet vårt også utsatt for ytre aggressorer, noe som resulterer i sprukne eller tørre lepper. Det stikk motsatte av den glamorøse effekten vi var ute etter!  

For å løse dette problemet har Eau Thermale Avène formulert et to-i-ett leppeprodukt, som fukter samtidig som det gir leppene litt farge.

Siden den er ekstremt enkel å påføre er den godt egnet for kvinner som leter etter et naturlig sminkeutseende og et hint av farge på leppene.

Couvrance Lip Perfector Balms kombinerer pigmentet til en leppestift, pleie av en leppepomade og glansen til en gloss som gir en vakker munn hver dag. Deres høytoleranse, parfymefri formulering med SPF 20 solbeskyttelse er egnet for sensitive og irriterte lepper.

Som en ekstra bonus er de også vann-, overførings- og svettebestandige for langvarig bruk på alle utfluktene dine!

Hvilken farge leppestift bør jeg velge?

Fargen på Couvrance-leppepleieproduktet ditt bestemmes av hudtonen din, humøret og øyesminken din:

  • Soft Nude shade passer for kvinner som er ute etter en subtil effekt eller for kvinner med veldig tung sminke (røykfylte øyne).
  • En rosa leppestift, i dette tilfellet, Velvet Pink, tilpasser seg alle hudtoner for å gi et elegant leppeutseende.
  • Red lips with Bright Red er godt egnet for å avsløre din femininitet eller kompensere for lett øyesminke.

Hvordan påfører du leppeproduktene?

For å gjøre hverdagen lettere for kvinner som har det travelt, påføres Couvrance Perfector Balms direkte med stiften. Det har aldri vært enklere å ta på leppestift!

Spre fargen fra midten av overleppen, ved Amors bue, mot munnvikene. Gjenta for underleppen.

Flere påfølgende påføringer gir en jevn finish og mer intens leppepigmentering. Ideell for å forbedre leppene dine før en fest!

Hvis den sklir ut, korrigeres leppesminke enkelt ved å bruke dette makeupartist-trikset – bløtlegg en bomullspinne med foundation eller concealer og gni ut det overflødige.

Vil du ha en fyldigere look, linje leppene dine med Couvrance Beige Concealer børste. Denne lysende børsten dedikert til å skjule plettene dine vil lysne opp kanten av leppene dine for å gi dem ekstra volum og bedre varig kraft.

Til slutt ser leppeprodukter alltid bedre ut på velstelte lepper enn på skadede lepper. Selv om leppestiften din ser ut til å ha falmet, hopp ikke over trinnene for fjerning av sminke om kvelden med en skånsom sminkefjerner som passer for sensitiv hud. Du kan også gjerne forsterke, nære og fukte leppene dine om natten eller på søndager hjemme med en tykt lag med leppepomade.

Hvordan får du leppeprodukter til å vare hele dagen?

Her er noen sminketips for at leppestiften eller Lip Perfector Balm skal varet hele dagen:

  • Linje leppene dine med Couvrance Beige Concealer Brush.
  • Du kan også legge et lett strøk med Couvrance Foundation over hele munnen for å gi et grunnlag som leppestiften lettere fester seg til.
  • Spray termalkildevannsspray 20 cm fra ansiktet for å fiksere sminke på leppene og resten av ansiktet.

Til slutt: Lip Perfector Balms er så praktiske at det er raskt og enkelt å friske dem opp etter et måltid eller en drink.

Back to top