Mascaraer Mascaraer

Hvorfor gi opp gleden med sminke fordi du har sensitive øyne? Det er mulig å krølle eller forlenge vippene selv når du har veldig sensitive øyne, takket være en høytoleransemascara. Forbedre øynene dine med dermatologisk mascara.

0 resultat

FINN UT MER
FINN UT MER

Hvilken mascara bør jeg velge for sensitive øyne?

Har du kløende, rennende eller får lett røde øyne? Er øyelokkene dine irritert av en hudtilstand som f.eks atopisk eksem? Eller kanskje du bruker kontaktlinser? Skal det frata deg en øyeforskjønner som mascara? Selvfølgelig ikke! Sensitive eller irriterte øyne har også rett til vippeprodukter, forutsatt at du velger en hypoallergen og høytoleranse mascara.  

Eau Thermale Avène har formulert Couvrance High Tolerance Mascara  for hypersensitive øyne og/eller kontaktlinsebrukere. Denne allergenfrie og parfymefrie mascaraen minimerer risikoen for allergiske reaksjoner. Dens høye toleranse har blitt demonstrert i en rekke tester utført på allergisk hud eller hud som lider av atopisk eksem. Denne mascaraen , som er å få på apotek, er også egnet for fine og skjøre vipper da den lett fjernes uten å gni samtidig som den holder seg hele dagen.

For å være sikker på at den passer for huden din og dine sensitive øyne, er Couvrance High Tolerance Mascara tilgjengelig i to nyanser, svart og brun, pigmenter som er mindre allergifremkallende enn blå eller grønn.

Vårt råd: velg brun mascara for en naturlig effekt hvis du har blonde vipper eller lys hud. Den er også mer subtil for kort gjenvekst av vippene. Velg den svarte nyansen for et mer intenst resultat.

Sminke for sensitive øyne: hvordan bruker du mascara?

Den ideelle sminken for sensitive øyne består av to skjønnhetstrinn: krølling av vippene med hypoallergen mascara og redefinering av øyenbrynene med en øyenbrynsblyant.

Det er best å unngå å bruke øyenskygge, spesielt når øyelokkene er påvirket av eksem. Fargepigmentene tåles dårlig og pulveret har en tendens til å tørke ut huden. På samme måte begrenser du bruken av fargede blyanter, og favoriserer svarte, brune eller grå nyanser, som inneholder mindre pigment.

Bruk begge sider av børsten til å påføre Couvrance High Tolerance Mascara:

  • Påfør mascaraen på vippene med den hule delen: start fra bunnen av vippene mot endene, gjør sikk-sakk-bevegelser. Hvis øynene dine har en tendens til å renne, kan du påføre bare på de øvre vippene.
  • Gjør det lettere å skille vippene med den buede siden av børsten.

Hvis du har tynne vipper og ønsker å gi dem mer volum, påfør den hypoallergene mascaraen på toppen og bunnen av vippene, og bruk deretter tuppen av vippebørsten.

To andre tips for å unngå risikoen for allergi: ikke del mascaraen din med noen og oppbevar den i maksimalt seks måneder etter åpning.

Ikke glem å fjerne sminken på kvelden. Bruk en av våre skånsomme sminkefjernere egnet for sensitive øyne. For å lindre øynene, spesielt i tilfelle irritasjon, etter fjerning av sminke, påfør to kompresser dynket i Avène termalkildevann med termalkildevannsspray.

Hvordan kan jeg sørge for at hypoallergen mascara ikke renner?

Eau Thermale Avènes hypoallergene mascara tilbyr overlegen hold, validert under fuktige forhold, og en garanti mot klumping. Si farvel til uønskede flekker under øynene! Du er trygg hele dagen!

Pass på at du bruker mascaraen ved å plassere speilet under haken eller ved å heve hodet litt. Denne teknikken hindrer øynene i å se opp og forhindrer dermed at mascaraen legger seg på brynbenet når mascaraen ennå ikke er tørr. Hvis du fortsatt trenger å fjerne spor av mascara fra øyelokkene, bruk en bomullspinne dynket i foundation eller concealer – det er trikset til makeupartister.

Back to top