Avslør og beskytt hudens glød, dag etter dag.
A-OXitive

A-OXitive

Avslør og beskytt hudens glød, dag etter dag.

Oksidativt stress, forurensning, UV-stråler og blått lys fra skjermer fremskynder forekomsten av aldringstegn. En effektiv respons er nødvendig! Eau Thermale Avène Laboratories gir en ekspertløsning: et ProVitamin-ritual for å hjelpe huden med å forsvare seg mot skader forårsaket av oksidativt stress og forhindre aldringstegn. A-OXitive er din beste venn når det gjelder å bevare hudens skjønnhet! ​

A-OXITIVE

DAGPLEIE

Antioxidant Defense Serum

  • •Tilsvarer 15 % rent vitamin C
  • Øker hudens glød

Den er lett og flytende, med en ikke-fettete finish og hjelper huden med å forsvare seg mot de skadelige virkningene av oksidativt stress. Når den brukes på ansikt, hals og dekolletasje, gir den glatt, beskyttet hud. Rynker og fine linjer reduseres og huden er frisk, strålende og full av energi!

Øke hudens glød
DAGPLEIE

A-OXITIVE

DAGPLEIE

Glattende vannkrem

  • Antioksidant: rik på pro-vitaminer C og E
  • Beskytter mot forurensning

Dens friske og fuktgivende gelkremkonsistens skaper en barriere mot forurensning uten å gå på kompromiss med komforten for ansikt, nakke og bryst. Ansiktsfargen er lyst opp, tidlige rynker og fine linjer glattes ut og hudens tekstur er jevnere. For glødende, klar hud!

Glatte ut huden
DAGPLEIE

TESTET OG GODKJENT

Jeg har brukt dette produktet i flere uker. Jeg liker veldig godt den flytende konsistensen. Duften er behagelig. Den glattende vannkremen fukter og frisker opp huden. Rynker og fine linjer reduseres. Ansiktshuden er strålende og ser mindre sliten ut. Jeg anbefaler definitivt dette produktet!

Léna, 35 år gammel27.10.2019

A-OXITIVE

NATTPLEIE

Peeling Cream og Smoothing Eye Contour Cream

  • Regenererer huden og gjenoppretter cellulær aktivitet
  • Glatter ut og toner huden

Disse daglige, parfymefrie hudpleieproduktene for natten hjelper skånsomt å bekjempe synlige tegn på aldring og begrense skader forårsaket av oksidativt stress. Over natten blir hudteksturen raffinert, ujevnheter reduseres og gløden gjenopprettes.

Bli kjent med Smoothing Eye Contour Cream
NATTPLEIE
DOKUMENTERT EFFEKT

Min kronoaktive ProVitamin-rutine, min helt!

+83%²Glatt hud
89%²Hudens tekstur er forfinet
61%²Strålende hudfarge

Avène Dermatological Laboratories har utviklet en kronoaktiv ProVitamin-rutine som tar vare på huden, dag og natt for å bidra til å bekjempe oksidativt stress forårsaket av miljøet vårt og vår livsstil. Disse ProVitaminene frigjøres progressivt for å garantere en regenererende effekt og antioksidantbeskyttelse gjennom hele dagen. Passer for alle hudtyper, inkludert de mest sensitive, og gir langvarig virkning støttet av naturlig beroligende og irritasjonsdempende Avène termalkildevann.

 

OM MORGENEN 

To kraftige antioksidanter:

- ProVitamin C (askorbylglukosid): mer stabil og penetrerer huden bedre enn ren C-vitamin.

- Provitamin E (Pre-tocopheryl): mer effektivt enn vitamin E.

De bidrar til å bekjempe daglig oksidativt stress og de skadelige virkningene av forurensning. De virker på aldringstegn og øker hudens utstråling.

Du finner disse aktive ingrediensene i Smoothing Water-Cream, Antioxidant Defence Serum og SOS Antioxidant Sheet Mask

 

av_a-oxitive_page-range_gif
av_a-oxitive_page-range_gif

OM KVELDEN 

Det andre forsvarssystemet mot virkningen av oksidasjon og frie radikaler: synergien mellom Retinaldehyd og ProVitamin E.

Retinaldehyd er en viktig aktiv ingrediens i resepter mot aldring. Den har rynkebekjempende egenskaper som bekjemper hudens aldring uten å forårsake irritasjon. 

Kombinert med Provitamin E (Pre-tocopheryl), skaper de et fornyende kompleks for å øke cellulær aktivitet og fjerne gifter fra huden. På denne måten blir aldringstegn forsinket, porene strammes og hudteksturen forfines.

Du finner disse aktive ingrediensene i Peeling Cream og Smoothing Eye Contour Cream.

 

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Har du et spørsmål eller noe du lurer på? Vi er alltid her for deg

A-OXitive-serien sikter mot å beskytte huden mot ytre påvirkninger (forurensning, små partikler, ubalansert livsstil) og indre påvirkninger (stress, kronobiologisk aldring). Produktserien tar også sikte på å jevne ut de første tegnene på rynker og gjenopprette hudens utstråling. Når du legger merke til de første tegnene på rynker, eller føler at huden din er matt eller mangler beskyttelse i hverdagen, er A-OXitive-produktene for deg.

A-OXitive-serien er bygget opp rundt en rutine som tidobler fordelene med produktene. Effektiviteten av pleierutinen (morgen: Antioksidant serum + glattende vannkrem; kveld: Antioksidant Serum + Peeling Cream) er vitenskapelig bevist (se "Bevist effektivitet").
Tilsvarende er toleransen til produktene i kombinasjon klinisk testet, så bruk av produktene sammen anbefales sterkt.

Toleransen til A-OXitive-produkter er testet på sensitiv hud.
Imidlertid inneholder Peeling Cream og Smoothing Eye Contour Cream retinaldehyd, som kan forårsake noe svie. Vi anbefaler deg derfor å spre påføringene hvis dette er tilfelle.

Tilbake til toppen