hydrance-sarah-s1.jpg

Livsstil

Hydrering og sport - vanene du burde opprettholde

 

Uansett om du foretrekker å trene sammen med venner eller alene, eller om du liker yoga eller spinning, så øker trening følelsen av velvære og trivsel, samtidig som avfallsstoffer utrenses. Men trening kan også være en belastning for huden. Akkurat slik som at trening kan gi huden en sunn glød, kan svette irritere huden og forårsake urenheter. For å unngå dette burde du ha en tilpasset hudleierutine.

Før trening: Fjern sminken, bruk hudpleie med SPF og drikk rikelig med vann

Når du trener, svetter du. Dine porer er åpne og derfor meget lett gjennomtrengelige ovenfor ytre elementer. Derfor er det bedre å trene uten sminke. Velg en mild rensemelk eller gel, som er skånsom mot huden for å fjerne sminken. Hvis du trener utendørs, må du ikke glemme å bruke hudpleie som inneholder SPF for å forhindre solens UV-stråler i å skade cellene dine og fremme hudens aldring. Du må også huske å drikke rikelig med vann for å kompensere for væsketap under trening. Deretter kan du spise en appelsin, banan eller kiwi – frukter som er rike på vitaminer, mineraler og vann.

Under trening: Forbli hydrert

For å unngå at du besvimer, blir svimmel eller får dehydrert hud, må du huske å drikke godt med vann også under treningen. Det høres veldig enkelt ut, men det er lett å glemme – spesielt når du har det gøy med venner.

En atlet eller en meget aktiv person trenger mer vann enn en som ikke trener – 2 liter i stedet for 1,7 liter om dagen.

Hvis huden blir overopphetet, så ikke nøl med å bruk Avène Termalkildevann. Det både oppfrisker og beroliger huden.

Etter trening: Rens igjen og tilfør fuktighet

 

Rens huden din etter trening. Vent minst 15 minutter slik at svettemekanismen roer seg, og ta deretter en dusj. Etterfølgende kan du rense huden med en rensemelk, rensegel eller rensevann.

Spray deretter huden med Avène termalkildevann igjen og masser det inn i huden med fingerspissene.

Til slutt bør du påføre en fuktighetskrem for å holde hudvevet hydrert. Og voilà – din hud er nå gjennomfuktet.

ap 1.webp
ap 1.webp

Trening øker følelsen av velvære og trivsel, samtidig som avfallsstoffer utrenses.

hydrance-lifestyle-2-1.webp